» » » » Як приворожити жінку?

Як приворожити жінку?

Як приворожити жінку?

Приворот - вплив на чужу психіку з метою досягнення того, чого причаровує сам не хоче. Життя швидкоплинне, наші почуття недовговічні, закоханість часом буває настільки стрімка, що сам не зрозумів, коли жінка «дуже подобалася», а коли встиг «закохатися в іншу». Любов - це не закоханість. Чоловікам властиво плутати ці 2 почуття, точніше, самому вірити, що «це - назавжди!» Але любов не можна «наворожити», вона приходить сама, коли закоханість себе вичерпає. Або не спадає, якщо чоловік в черговий раз переплутав 2 почуття - закоханість і пристрасть. Адже чоловіки здатні зайнятися пристрастю і до тієї, яку не люблять.

Чи варто займатися пріворожкой

Можна, звичайно, налив «очі кров`ю», битися в істериці: «Вона повинна стати моєю!» Але ... Таке відчуття, як пристрасть, має погану звичку - зникати, як тільки чоловік відчує оргазм з жаданої в той момент жінкою. І все! «Любов пройшла, зів`яли помідори ...» Особливо «обдаровані на всю голову» чоловіки для задоволення своєї пристрасті можуть звернутися до магії і приворожити до себе жінку, не особливо турбуючись про наслідки такого вчинку. І ось пристрасть задоволена, «крила любові відвалися», і жінка втрачає свою колишню привабливість для даного чоловіка. Але у Приворожений жінки, навпаки, «все тільки починається» ...

Ознаки привороту у жінок дуже гострі, тому що жінка - істота сверхінтуітівное і емоційний. Вона закохується до нестями, палаючи пристрастю до приворожити чоловіка. І тільки її любов починає цвісти пишним цвітом, а чоловік вже «охолов». Або «закохався» в іншу. І що далі? Приворожений жінка, іменована відтепер «неадекватна хтива сука», переслідує всюди приворожити її чоловіка, отруюючи життя йому, його нової «любові до скону», його друзям, його батькам і самій собі. Чому? Тому що так діє пріворожка - вона не зникає, як пристрасть чоловіка.

Який результат? Шантаж і нервування, зіпсовані відносини з друзями і втрата новою коханою, і не дай Бог, небажана вагітність жінки, яка таким чином намагається повернути собі свого «пана серця». Загалом, зламані долі, аліменти і нещасний дитина, що народилася у нелюбимої жінки від батька, який його не хотів ...

Все ще хочете приворожити жінку? Ну, тоді тримайте пару-трійку способів, як приворожити жінку.

1-ий спосіб - змова на подарунок



Подарунок обов`язково повинен бути зімкнутим прикрасою, яке жінка може надіти на шию (хомут) або на руку (наручники). Думаю, вже зрозуміло, якими мають бути подарунки - намиста, ланцюжки, браслети. Не даруйте кільце - це символ того, що ви не причаровує жінку, а берете її за дружину. Магія, хоч і річ темна, але справедлива. Якщо подаруєте кільце-пріворожку, то і самі ніколи від жінки не зможете піти - магічні сили вас з нею «обвінчають».

Отже, подарунок-пріворожку купуєте в день молодика. Протягом 2 тижнів зростаючого місяця, до самого повного місяця, щоночі, рівно за хвилину до настання нової доби, взявши прикраса в кулак при 2-х запалених свічках, читаєте змову:



«Горю вогнем, палю полум`ям, випалюю жаром душу (ім`я жінки). Чи не знайде води, не вгамується спраги, не охолоне без мене (своє ім`я). Буде зі мною всією своєю душею або згорить до попелу сірого. Наказую наказую - душею (ім`я жінки) розпоряджаюся. Амінь. »

У день повного місяця подарувати жінці, надівши власноруч на шию або руку в залежності від подарунка. Якщо вона до нового місяця не зніме прикраса, то у вас вийшло її приворожити.

2-й спосіб - змова на їжу

Готувати для неї ви повинні самі, власноручно, вклавши в блюдо всю свою любов. Чоловіча енергетика дуже сильна, а душа здатна майже реалізувати фантазії чоловіки. Якщо говорити простіше і приземлені - це як чоловіча мастурбація. Коротше, готувати для бажаної жінки так, немов уже займаєшся з нею любов`ю. Або сексом. І потрібно обов`язково приготувати солодке блюдо - десерт. Точніше, вечеря в стані «кулінарної мастурбації», після якого буде подаватися десерт, на який і потрібно наговорити слова змови. Сам десерт вибираєте той, який вам самому особливо вдається.

«Зоряний пил в чашу кошторис, у бджіл мед відберу, з квітів нектар зберу, краплі роси додам, солодкість губ додам, живою водою розбавлю. Замішаний любов круту, пристрастю солодкої поллю, спечу в жарі утроби моєї для втіхи душі і серця бажання (ім`я жінки). Ключем закриваю, ключ в море кидаю, море в океані топлю - бути по-моєму велю. Амінь ».

Нагодувати цим десертом жінку потрібно в повний місяць.

3-ий спосіб - найсильніший приворот жінки

Кожну хвилину, яку вам дарує растеряха-доля, говорите їй на вушко такі слова: «Я люблю тебе. І мені ніхто, крім тебе, не потрібен ». І ніякої магії!

P.S. Якщо «кулінарна мастурбація» у вас не виходить, то подарувати «хомут» або «наручники» буде набагато простіше. І якщо вас не буде бентежити той факт, що ваша жінка з вами тільки завдяки приворот - ваше право. Але ви - не чоловік ...



Увага, тільки СЬОГОДНІ!