» » » » Як приворожити хлопця?

Як приворожити хлопця?

Як приворожити хлопця?

Майже кожен у своєму житті стикався з такою ситуацією, коли людина, яка подобається, не відповідає взаємністю. У подібному випадку є кілька рішень: залишити все на своїх місцях, завоювати або приворожити об`єкта своїх бажань. Пропонуємо дізнатися, як приворожити хлопця і зробити так, щоб ви стали йому цікаві.

Приворот по фото

Для нього вам знадобляться 2 свічки (бажано з церкви) і фотографія хлопчика. Її можна легко знайти на сторінці в соціальних мережах. Краще взяти фото, на якій необхідний людина один і дивиться прямо в об`єктив.

Послідовність дій:

  1. Переконайтеся, що ви вдома самі і вам ніхто не перешкодить.
  2. Поставте на стіл фотографію хлопчика і запаліть свічки по краях.
  3. Уважно подивіться на фотографію і спробуйте вловити з нею зв`язок.
  4. Уявіть в уяві, які ви щасливі разом з цим хлопчиком (гуляєте, ходите за ручки, сидите за однією партою) і проговорите про себе будь-які позитивні твердження. Наприклад: "Я подобаюся (ім`я хлопчика), йому цікаво зі мною і ми щасливі разом". Важливо, що говорити треба без частинок «не» і в теперішньому часі.

Змова на папір

Напишіть на невеликому клаптику паперу такі слова: "Як травень місяць томиться, так і раб Божий (ім`я) б томився і ходив за рабою Божою (ім`я). Як людині не жити без води, без їжі, так і рабу Божому (ім`я) НЕ жити ні дня без своєї половини. Амінь. Амінь. Амінь "і сховайте його в потайну кишеньку або під підкладку одягу вподобаного хлопчика. Сховати потрібно дуже добре, щоб він її не знайшов і записка залишилася в одязі якомога довше.

Змова з гребінцем



Роздобудьте гребінець хлопчика і зберіть з неї решту волосся в грудочку, носіть їх при собі до отримання потрібних результатів. Над самою гребінцем проговорите змову і підкладіть її назад. Говорити потрібно наступні слова:

"Гребінь, гребінець, головний ціпок, волосся, волосок, милого дружок, ви самі, брати, мені допоможіть, милого в обійми мені приведіть. Я буду вас пестити, плекати, ключовою водою вмивати, а замість хочу милого на своєму порозі зустрічати-вітати . Волос, волосок, гребінь, гребінець, милому вселите мою любов. день за день, ніч за ніч нехай мене впізнає і по мені нудьгує, а через тиждень сам прийде до мене. Вуха - свідки, серце - ключ, рот - замок. Амінь ".

Не варто забувати, що завоювати прихильність молодої людини можна не тільки приворотами, а й своїми особистими якостями і достоїнствами. Дізнатися про це більше можна зі статті Як завоювати хлопця.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!