» » » Що робити на першому побаченні?

Що робити на першому побаченні?

Що робити на першому побаченні?

Для людини дорослого, а може бути, навіть похилого, питання про те, що робити на першому побаченні, не варто. У них вже було багато побачень, тому необхідний досвід для приємних зустрічей вже накопичено. Бути собою і "не морочитися" - каже молодь. Чи так це? Що робити, щоб перше побачення пройшло добре?

Якщо можеш - жартуй! Якщо немає - веди діалог. Поменше базікай про себе. Тактовно задавай питання і уважно слухай відповіді. Адже кожному з нас приємно поговорити про найголовніше людині на світі (про себе-коханого).

Якщо твоя задача - сподобатися (а це, швидше за все, так і є), твоя головна зброя - щирі компліменти. Похвали зачіску, курточку, макіяж, ходу ... Та не важливо що. Головне - дати зрозуміти, що ти помітив це, і тобі приємно, що дівчина готувалася до зустрічі з тобою.

Легкість у всьому: в словах і поступках- в тому, про що говорити і як. Не бійся здатися незграбним! Нехай буде видно, що ти намагаєшся. Це приємно. І це оцінять.

Куди піти на першому побаченні

Мається на увазі - чим зайнятися. Адже можна і не ходити нікуди, а просто посидіти і поговорити в сусідньому парку. Подивитися один на одного, подивитися один одному в очі, відчути енергетику людини. І зрозуміти: "мій - не мій ..."

І все-таки, підготуватися до першого побачення необхідно. Прийняти душ, поголитися, надіти чисту поглаженное одяг. Іноді такі, здавалося б, дрібниці можуть зіпсувати перше враження про тебе. А його, як відомо, вже не виправиш.



Що робити на першому побаченні - важливе питання. Планувати його краще самому. Тільки при цьому знати, з ким йдеш на побачення, враховуючи смаки й уподобання партнерки, просто необхідно.

Запрошуючи кудись дівчину, а не питаючи: "Куди підемо?", Ти покажеш свою самостійність. Жінки не люблять чоловіків-недотеп, по кожній дрібниці запитувачів ради. А момент сюрпризу - це приємно!

Але не допусти помилок, покладаючись тільки на свої бажання ... Це важливо. Адже, погодься, не варто запрошувати вегетаріанка до друзів на шашлики, а людини, байдужого до тварин, - в зоопарк, екстремалку - в кіно, прихильницю сучасного живопису - в аквапарк, а тихоню і боягузка - покататися на параплані.

Кому платити в ресторані, кафе? Якщо ти запросив, то тобі. Хоча жінка може побажати сама оплатити вечерю. І не варто їй в цьому перешкоджати.

Що робити після першого побачення? Зателефонувати! Написати купу СМС! Послати квіти! ... Або забути. Видалити телефонний номер. Сказати собі: "Не моє ... Ну і що? Все одно мене чекає МОЯ половинка. І я її обов`язково зустріч."

А можна просто залишитися друзями. А що - теж варіант ...



Увага, тільки СЬОГОДНІ!