» » » Куди запросити на перше побачення?

Куди запросити на перше побачення?

Куди запросити на перше побачення?

Перше побачення - завжди хвилююча і трепетне подія. Саме на ньому складається перше враження, тому, звичайно, хочеться не вдарити в бруд обличчям і відвести свою даму в приголомшливе місце і чудово провести час. Всі дівчата різні, і до кожної потрібен свій підхід. Дівчинці-ромашці не сподобається, якщо ви відведете її на вечірку після рок-концерту, а "відірву", навпаки, не підійде вечір в театрі.

Давайте розберемося, куди можна запросити на перше побачення дівчину, яка вам сподобалася.

Три складових успіху

  1. Перш за все, вам варто знати, що потрібно вибирати таке місце, де ви змогли б якомога більше побути удвох і разом щось вдіяти.
  2. Вибираючи місце для побачення, а також розробляючи приблизний план подій, ви повинні розуміти, що головне в успішному побаченні - творчий підхід і креативність.
  3. Ваша поведінка. Ви повинні бути уважним до своєї дами, веселим і, звичайно, бути справжнім джентльменом (подаруйте при зустрічі квіти-відкрийте перед нею двері-допоможіть зняти / надіти плащ підсуньте їй стул- прівстаньте, коли вона виходить з-за столу-якщо щось то упустить, підійміть це першим- знімайте головний убір в помещеніі- візьміть витрати на себе- не паліть в її присутності або запитаєте дозволу- не кажіть лайливі і нецензурні слова-подайте руку, коли це потрібно-в кінці вечора проводите дівчину до будинку і т . д.).

Ложа в театрі - звичайно, це здорово, але навряд чи ваша жінка не занудьгує, сидячи два з гаком години на одному місці і дивлячись на інших людей, замість того щоб діяти самій. Швидше за все, вона прокляне таке побачення, і більше ви її не побачите. Однак, це не означає, що ви відразу повинні викреслювати театр. У побаченні важливий творчий підхід. Якщо ви влаштуєте екскурсію по театру по той бік рампи, це буде вже інша справа. Можна домовитися з адміністрацією (звичайно, не безкоштовно), щоб вам дозволили побродити по тій частині театру, яка недоступна для очей публіки, поміряти костюми, взяти участь в процесі створення декорацій, спробувати себе в ролі светорежіссера, постояти на підмостках. Такий вечір пройде захоплююче і добре запам`ятається, а вам буде що обговорити після цього.

Враховуємо характер дівчини

Як ми вже говорили, перед тим як вирішити, куди запросити на перше побачення дівчину, ви повинні продумати, чи підійде цей варіант під характер вашої обраниці. Звичайно, ви не так добре знаєте дівчину, раз це ваше перше побачення, але щось в її образі вам підкаже правду. Романтичним особам чудово підійдуть:

  • пікнік на березі озера або річки;
  • вечеря на даху будинку;
  • прогулянка на човні;
  • катання на конях;
  • політ на повітряній кулі.


Також можна скористатися послугами спеціальних агентств, які влаштовують чудові побачення. Наприклад, ви можете замовити красиво оформлений столик зі стільчиками на березі озера або на пірсі (а якщо справа взимку, то в розкішному зимовому лісі) і влаштувати вечерю / обід / сніданок при свічках, де будете тільки ви вдвох. Закачайте на телефон романтичною ненав`язливою музики, щоб створити приємний фон, в середині бенкету запросіть дівчину на танець - вона буде в захваті! Звичайно, все це можна і зробити самому, якщо дуже постаратися.

Вертухам і любителькам пригод, напевно, сподобаються такі варіанти:

  • парк атракціонів;
  • скейт-парк;
  • скалодром;
  • мотузковий парк;
  • 5D-кінотеатр.

Побачення в кафе. розбиваємо стереотипи



Якщо у вашому місті немає ніяких дивовижних місць і розваг, можна відправитися на побачення і в кафе. В такому випадку вам краще продумати, чим ви будете там займатися, адже розмова може і не клеїтися. Наприклад, можна пограти в якусь настільну гру для двох ( «Бики і корови», «Морський бій», «Еліас») - так і свого замовлення швидше дочекаєтеся, і заповніть незручні паузи, якщо вони виникнуть.

Здавалося б, що може бути більш банальним, ніж побачення в кафе? Але за рахунок ігор ви зробите його оригінальним. А можна внести ще більше незвичайності: замість звичайної вечері замовте все десерти, які є в кафе, і влаштуйте з дівчиною дегустацію! Веселощі вам точно забезпечено. А з тим, хто змушує сміятися, захочеться зустрітися ще раз.

Ще можна пограти в «мовчанку» і домовитися не говорити один одному ні слова, а все писати на папері (для цього підготуйте заздалегідь тетрадь- до речі, в кінці вечора її можна буде подарувати дівчині).

А найсміливішим можна спробувати взяти участь в експерименті Артура Арона, результатом якого стає спалахнула любов. Звичайно, дівчину краще запитати, чи згодна вона "пограти з долею", інакше, якщо ви все зробите без її відома, вона просто подумає, що ви працюєте в детективному агентстві й вас хтось найняв. Якщо ж вона погодиться, повірте: таке побачення вона точно не забуде!

Що б ви не вибрали, пам`ятайте: головне - бути оригінальним, тоді перше побачення "зачепить" вашу даму, і вона обов`язково захоче зустрітися з вами знову.

Читайте додатково:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!