» » » Як запросити дівчину на побачення?

Як запросити дівчину на побачення?

Як запросити дівчину на побачення?

Практично будь-який хлопець, що запрошує дівчину на побачення, хоче не просто приємно провести час в її суспільстві, а й зробити приємність своїй пасії. Тобто він, як правило, прагне порадувати її новим місцем і яскравими враженнями, показати щось нове або незвичайне, одним словом, зробити все, щоб жінці було комфортно, весело і цікаво одночасно. На жаль, далеко не всім представникам чоловічої статі вдається догодити своїм обраницям в даному питанні. У цій статті даються відмінні поради, куди і як запросити дівчину на побачення, щоб подарувати їй незабутні емоції.

Уникайте нудних заходів

Це дуже важливий порада всім хлопцям, які дивуються, чому дівчата відразу відмовляють їм у другій зустрічі. Якщо навіть ви фанат футболу і вважаєте перегляд матчу захоплюючим заняттям, залиште його для себе коханого. Далеко не всі дівчата розділять ваші погляди, тим більше що, якщо ви запросите свою улюблену на матч, в центрі вашої уваги, по всій видимості, виявиться не вона, а процес гри. Адже якщо ви не є ні лікарем, ні жінкою, подумує про корекцію фігури, вам буде нудно на зборах жінок, які обговорюють недоліки пластичної хірургії.

Ви, звичайно, можете запросити дівчину на побачення в кіно: цей варіант обійдеться недорого і в той же час не вимагає ніяких попередніх підготовок. Однак і тут є підводні камені у вигляді ваших власних уподобань. Бойовики з довгими сценами "майстерності рукоприкладства" підійдуть для спільного дозвілля з друзями за пляшкою пива. Але для перегляду з дівчиною варто вибрати якусь легку мелодраму або романтичну комедію з хеппі-ендом. Адже навіть дуже глибокий, але важкий фільм зіпсує вам настрій на весь вечір, тоді як від побачення з дівчиною чекають, як правило, тільки приємних вражень.



Деякі хлопці, які обожнюють свою сім`ю, із задоволенням запрошують дівчат до себе додому. Однак поспішати також не слід: можливо, ваша пасія поки не готова до знайомства з вашими родичами. До того ж, вона напевно бажає провести час з вами, а не з ними, якщо погодилася на зустріч. Так що залиште посиденьки в колі сім`ї на потім, коли в цьому з`явиться необхідність, і постарайтеся для побачення вибрати обстановку, в якій вашій дівчині буде спокійно і комфортно. Якщо ж вона буде відчувати скутість і обмеженість, то час, який ви проведете разом, не залишає жодних приємних спогадів нікому з вас.

Куди запросити дівчину на побачення

Розглянувши найпоширеніші варіанти, слід перейти до більш цікавим. Зрештою, театр, галерея, кіно, модні клуби і концерти можна відвідати і з близькими друзями, а ось дівчину хочеться здивувати і подарувати їй незабутні відчуття від зустрічі. Тому потрібно налаштуватися на романтичний лад і включити фантазію.



Ідеальним варіантом стане спільна поїздка за місто. Можна запросити дівчину поснідати разом на березі озера або на пікнік в лісі. Тут важливо підготуватися заздалегідь, адже якщо ви упустите якусь деталь, це може перешкодити ідеального відпочинку. Дізнайтеся, що вважає за краще дівчина і зробіть їй сюрприз у вигляді улюбленої страви, приготованого вами. Свіже повітря, тиша і самота на природі припадуть до душі практично будь-якій жінці.

Замислюючись над тим, куди запросити дівчину на побачення, ви можете вибрати і романтичну вечерю в ресторані. Для цього підійде небагатолюдно затишне містечко. Однак краще влаштувати його на даху будинку або в своїй квартирі, якщо ваша обраниця буде не проти відвідати ваше житло. Останній варіант хороший, якщо ви живете один або вам ніхто не перешкодить будинку. Легка музика і свічки - прекрасне доповнення до романтичного побачення.

Якщо ви не знаєте, як запросити дівчину на побачення, можете просто написати їй смс зі змістом часу і місця зустрічі, що вельми її зацікавить. Звичайно, краще відправити їй красивий букет з конвертом, в якому буде написано те ж саме. А якщо ви прагнете до більш оригінальному підходу, можна послати дівчині три оригінальних коробки. В першу упакуйте вечірнє вбрання, в другу - витончені туфлі, а в третю - комплект прикрас до туалету. Саме в останній повинна знаходитися записка з адресою та часом зустрічі. Не сумнівайтеся: вона навряд чи запізниться!

Про правила поведінки і предметах розмови на побаченні читайте в наших статтях: Як вести себе на побаченні і Що говорити на першому побаченні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!