» » » Як вести себе на побаченні?

Як вести себе на побаченні?

Як вести себе на побаченні?

Кожен з нас відчуває певне хвилювання перед побаченням. Відразу виникає купа питань: що надіти, що говорити і як сподобається їй або йому. Особливо хвилювання виникає, якщо ви відчуваєте величезну симпатію до людини. І в думках не дає спокою питання: як вести себе на побаченні так, щоб зацікавити симпатичного вам людини. У будь-якому випадку побачення - це приємна романтична зустріч, а от чи буде продовження такої зустрічі, цілком і повністю залежить від вас.

Поведінка з жінкою



Розглянь, як вести себе на побаченні з дівчиною. Нове побачення - нова дівчина і незнайома ситуація. Вибираючи місце для зустрічі, не забувайте про такі моменти як: час року, спосіб життя дівчини, з якою вона може вам приділити і, звичайно ж, свої фінансові можливості. Якщо побачення перше, вибирайте позитивні місця. Наприклад, парк відпочинку, атракціони, цирк, тиха таверна, кафе, ресторан. При виборі місця для зустрічей, враховуйте, наскільки розкута дівчина і ви самі.

  • Якщо ви самі соромитеся при розмові з дівчиною, не варто її вести в кафе або ресторан. Соромлячись, ви можете наробити дурниць, не так взяти вилку або ніж, відчувати почуття незручності під час очікування замовлення та багато іншого. Такі місця краще вибрати для наступних побачень, коли ви хоча б трохи дізнаєтеся щось про свою дівчину і вам вже буде про що розмовляти за столиком кафе, без всякого збентеження. Можна запитати дівчину, куди б вона хотіла піти. Напевно у неї є такі місця, де вона відчуває себе вільно, комфортно і затишно.
  • Якщо ваша дівчина, темпераменту, дуже весела і не замислюється над сенсом життя, то опера явно не для неї. Найкраще підійдуть розважальні заклади, нічні клуби. Взагалі романтика має бути присутня на кожному побаченні, так як майже всі дівчата хочуть цього. Як вести себе на побаченні, будьте романтичні, покажіть їй нічне місто з висоти пташиного польоту або придумайте ще що-небудь оригінальне. Наприклад, запросіть на побачення в загс.


Не забувайте про свій одяг, тому, що куди б ви не запросили дівчину і щоб ви їй не говорили, оцінювати вона буде по зовнішньому вигляду, поведінки і жестам. Розглянемо кілька порад, які допоможуть вам залишити про себе гарне враження:

  • Стиль одягу повинен підходити тому місце, де буде проходити побачення. Класичний стиль відмінно підійде для ресторану. Погодьтеся, що буде дивно, якщо ваша супутниця прийшла в ошатних рюшах, а ви в кедах і потертих джинсах. Навесні і влітку для класики підійде штани і сорочки з коротким рукавом. Якщо у вас намічається прогулянка або зустріч в розважальних закладах, то можна надіти і джинси, тільки обов`язково чисті.
  • Важливо стежити за взуттям, не надягайте брудні туфлі. Відразу зіпсуєте враження, не допоможе навіть стильний костюм. Так що стежте за цим моментом.
  • Зупиніть свою увагу на виборі кольору. Найкраще підбирати темні кольори (чорний, синій, коричневий). Вони будуть гармонійно виглядати з будь-яким нарядом дівчини і заспокійливо діяти на неї.
  • Не потрібно надягати краватку, адже це романтичне рандеву, а не ділова зустріч.
  • Доповненням до одягу можуть бути запонки і годинник. Не треба чіпляти на себе великі ланцюжки, масивні персні, браслети. Ви будете виглядати як піжон, і викличете у дами співчуття і неприязнь. Нехай краще дама блищить своїми коштовностями, а не ви.
  • Не забудьте про чоловічому парфум. Запах не повинен бути різким. Курцям радять на час побачення забути про сигарети, так як багато жінок не переносять тютюновий дим.
  • І найголовніше - не забудьте квіти. Гарний букет квітів завжди приносить радість дівчині і відмінний настрій.

Поведінка з чоловіком

  • Розглянемо те, як вести себе на побаченні з чоловіком. У будь-якому випадку треба вести себе природно. Якщо вам сподобався чоловік, потрібно зробити все для того, щоб зустріч не була останньою.
  • Притому, що запрошує на побачення чоловік, ви вибираєте час і місце, але не забудьте дізнатися думку чоловіка про свій вибір. Не варто спізнюватися на зустріч, це не тактовно з вашого боку.
  • Під час побачення розслабтеся, а то наробите купу помилок. Будете говорити без зупинки або ще гірше - що-небудь розіллєте на стіл.
  • Частіше посміхайтеся, на його жарти відповідайте сміхом, чоловікові буде приємно, що ви оцінили його гумор. Тільки не переборщіть.
  • Будьте скромною, але не мовчазною. Не варто постійно вередувати і скаржитися. Чоловікам не подобаються такі жінки, просто ведіть себе доброзичливо і позитивно. Якщо ваша зустріч проходить в ресторані, подякуйте свого супутника за прекрасний вибір і висловіть свою думку про те, що вам все дуже сподобалося: обслуговування персоналу, їжа, музика і романтична обстановка.
  • Розповідайте йому про свої інтереси, трохи про роботу. Не кажіть про інтимні подробиці свого життя. Потрібно зацікавити чоловіка, щоб у нього з`явилося бажання зустрітися з вами ще не один раз.

Сподіваємося, що наші поради допомогли вам, і ви тепер точно знаєте, що потрібно робити і як поводитися на побаченні. Головне бути самим собою, любити, цінувати і поважати оточуючих вас людей. А якщо людина, з яким ви йдете на романтичну зустріч цінує і любить вас, то йому не важливо те, як ви себе ведете. В іншому ж випадку, вам не варто впадати у відчай. Оскільки, якщо ваша поведінка не влаштовує його, то це не ваш чоловік.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!