» » » Що робити, якщо хочеш дівчину?

Що робити, якщо хочеш дівчину?

Що робити, якщо хочеш дівчину?

Якщо ви зустріли представницю прекрасної статі, від якої у вас захоплює дух, то напевно вам захочеться ближчих відносин з нею. Однак дама може невірно розтлумачити ваші дії і натяки і вислизне від вас. Тут потрібно діяти більш тонко.

Поговоримо про те, що робити, якщо хочеш дівчину.

Дізнайтеся, що до вас відчуває дівчина

Щоб не злякати дівчину, потрібно постаратися дізнатися, які почуття по відношенню до вас вона відчуває. Для цього можна розпитати її друзів і знайомих, можливо, вони щось знають або допоможуть вам вивідати у коханої інформацію, запитавши її про те, що вона думає про вас. На основі цих даних ви вже будете діяти або залишите її в спокої.

Якщо через знайомих дізнатися нічого не вдалося, слід все взяти в свої руки і дізнатися безпосередньо. Якщо ви не дуже близько знайомі з вашим об`єктом пристрасті, слід підійти до дівчини з будь-яким питанням або попросити допомоги в тій чи іншій справі. Подивіться на її реакцію: якщо кохана ввічливо вам відмовить, пославшись на зайнятість, то вам ловити тут нічого. Але коли дівчина погоджується, є шанс незабаром здійснити свою мрію. Потрібно тільки на майбутній зустрічі показати себе з кращого боку, тобто дбайливим, галантним і розумним чоловіком. В цьому випадку обраниця впаде у ваші обійми і зустріч не закінчиться просто чашкою кави.

Запросіть дівчину на побачення



Щоб умовити дівчину на інтим, слід запросити її на побачення. Місце можете вибрати самі, а краще запитайте у коханої, куди б вона хотіла сходити. Так ви покажете, що прислухаєтеся до її думки і готові заради неї на все. Якщо вибір залишиться за вами, то поведіть дівчину спочатку в кіно, а потім в кафе або ресторан, замовте для коханої дорого вино - вона це оцінить, а заодно і розслабиться. Після вечері запросіть її на чашку кави до себе в апартаменти. Якщо вона погодиться, то вам потрібно тільки скористатися шансом і провести з нею ніч.

У разі відмови не варто опускати руки, краще продовжувати зустрічатися з дівчиною, бути милим і галантним кавалером - незабаром ви досягнете своєї мети. Під час спілкування з дівчиною звертайте увагу на невербальні знаки, які вона подає. Якщо постійно чепуриться при вас, гладить своє волосся, усміхається, то це вірні ознаки того, що ви їй подобаєтеся і вона готова до більш серйозних стосунків з вами.

Коли дівчина відмовляє



Якщо дівчина навіть не хоче дивитися в вашу сторону, але ви все одно хочете затягнути її в ліжко, доведеться набратися терпіння, інакше ваше бажання ніколи не здійсниться.

В першу чергу слід постаратися зблизитися з дівчиною. Для цього потрібно дізнатися, де вона найчастіше буває, чим цікавиться і інші деталі. Так, наприклад, якщо об`єкт обожнювання відвідує курси іноземної мови, то потрібно обов`язково записатися в ту ж групу. У підсумку ви будете у неї на очах, вам буде про що поговорити, та й ви завжди зможете попросити у коханої допомоги або запропонуйте свою. Завжди можна запропонувати дівчині позайматися разом у вас або у неї вдома. Так ви дізнаєтеся один одного, зможете показати себе з кращого боку, і ваша подруга подивиться на вас зовсім іншими очима. Якщо все піде добре, то ви незабаром зможете запросити її на побачення, яке може закінчитися тим, до чого ви так довго йшли.

Робіть дівчині натяки

Коли об`єкт пристрасті не хоче йти на зближення, а здаватися ви не хочете, спробуйте переконати її в істинності своїх почуттів натяками. Даруйте романтичні подарунки, квіти без приводу, говорите компліменти, розповідайте її знайомим і друзям про те, як ви її цінуєте, захоплюєтеся нею. Будьте впевнені - люди передадуть їй ваші слова. Також можна написати їй поему або вірші - надішліть дівчині їх поштою, вона напевно буде задоволена і незабаром погодиться піти з вами на побачення.

Освідчення в коханні

Перепробувавши всі методи зваблювання коханої і не добившись своєї цілі, можна відкрито зізнатися їй у коханні. Ви можете написати лист, але краще розповісти про свої почуття самостійно. Піднесіть дівчині букет квітів, скажіть, що шалено закохалися в неї і хотіли б, щоб вона відповіла вам взаємністю. Якщо дівчина буде відчувати себе ніяково, дайте їй час на роздуми. Можливо, вона і відповість вам відмовою, але ж ви можете попросити їй дати вам шанс дізнатися вас краще. У разі позитивної відповіді ви повинні проявити всі свої найкращі якості, тоді ви досягнете своєї мети.

Якщо ж дівчина вам відмовить у цьому проханні, то вам залишається тільки змиритися зі своєю долею і знайти іншу. Можливо, це вам здасться важким, але через деякий час ваші емоції вщухнуть і ви зможете звернути свій погляд на іншу красуню, яка буде до вас більш прихильною.

Також вам стануть у пригоді ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!