» » » Куди сходити з хлопцем?

Куди сходити з хлопцем?

Куди сходити з хлопцем?

У статті буде розказано про те, як провести дозвілля з користю для обох учасників, хлопця і дівчини. Причому, ініціатива не завжди може надходити з боку чоловічої статі, і надія отримати запрошення на похід в ресторан або, хоча б, в зоопарк, збувається не завжди. Тому питання, куди сходити з хлопцем, може з`явитися саме в голові дівчини.

Побутує стереотип, що жінці не варто першої пропонувати зустріч чоловікові, будь то новий знайомий або чоловік, з десятьма роками шлюбу позаду. Але ж варто подумати, що і той і інший, можливо, не відмовляться пройтися з особою жіночої статі по залитій сонцем галявині або подивитися захід на тінистій лавці ... Але розмірковуючи на тему, куди можна сходити з хлопцем, часто і сама дівчина, і хлопець представляють цей відпочинок неоднаково. Тому що для жінки відпочинок - це, в більшості випадків, наведення порядку в своїх думках і у власній зовнішності, завдяки відвідуванню салону або спілкуванню з улюбленою подругою, а для чоловіка - це, швидше за все, активний відпочинок, з футбольним м`ячем і пивом або з віртуальним автоматом за монітором комп`ютера. Так, різниця в сприйнятті дозвілля є, але наше завдання зараз не шукати причин цього, а визначити моменти, які можуть об`єднати обидві сторони. Тому краще задуматися, куди піти з хлопцем, ніж шукати підтримки від подруг в тому, що цей самий хлопець якийсь не романтичний і млявий. Отже, можна розглянути наступні варіанти дозвілля.

Похід на атракціони

Для цього підійде парк з гойдалками, каруселями і іншими дитячими розвагами. Причому не потрібно спеціально намічати похід туди, а найприродніше буде виглядати прогулянка повз парк з пропозицією зайти і згадати дитинство. Ця затія може зблизити пару і поліпшити настрій завдяки веселощів і безтурботності, що панують на дитячому майданчику.

Поїздка на природу



Не може викликати осуд пропозицію взяти велосипеди, власні або на прокат, запастися смачною їжею і м`яким покривалом, і виїхати за місто. Хоча виїхати можна і на приміській електричці. Як здорово побути два-три дні далеко від міського шуму! Романтично провести ніч в маленькій покинутому селі, де навколо ні душі! А наявність вуличних «зручностей» і необхідність готувати їжу на відкритому вогні незмінно зблизять людей і дозволять їм краще пізнати один одного.

Похід до стайні

Не кожна людина вміє триматися в сідлі. Але спробувати варто! Тим більше що це чудове рішення того, куди можна піти з хлопцем. Адже у чоловіків в крові красуватися верхом! А спілкування з кіньми дозволить піти від побутових чвар і допоможе налагодити порозуміння.

Похід в басейн



І не потрібно говорити, що часу для цього немає зовсім! По-перше, це дуже корисно для здоров`я. По-друге, дуже приємно і еротично поплавати поруч один з одним.

Похід в ресторан

Піти в ресторан можна з приводу і без нього. Це буде чудовим знаком уваги до коханої людини, тим більше, якщо він буде знати, чого це вам коштувало.

Поїздка в Париж

Або в Мілан, або до Венеції. Можна поставити собі за мету, накопичити грошей і запросити близької людини в романтичну поїздку. Будь-яку причину для відмови можливо усунути: дітей візьме пожити бабуся, собачку - подруга, папужок - сусід. Спільні плани і реалізовані мрії міцно об`єднують всіх!

Похід по віддалених місць

У великих містах складно знайти занедбані місця, і їх пошук з камерою або фотоапаратом буде довго згадуватися. При цьому, якщо дівчина не могла придумати, куди запросити хлопця, то це буде цікавою пропозицією з її боку. Там можна знайти багато відокремлених закутків, загадкових будівель, а також гарних краєвидів.

І головним походом можна назвати, в результаті, похід в ЗАГС. Якщо, звичайно, це рішення продумане і усвідомлене.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!