» » » Куди в москві сходити безкоштовно?

Куди в москві сходити безкоштовно?

Куди в Москві сходити безкоштовно?

Москва - велике місто, по-справжньому несе горду назву - столиця! Вона настільки велика, що її неможливо за раз обійти, або побувати у всіх знаменитих місцях, хоча якщо у вас немає великих грошей, то і в знамениті місця вам не потрапити, на жаль, але впадати у відчай не потрібно, є не одне місце, куди можна відправитися і без грошей. У цій статті ми вам дамо відповідь на питання: куди в Москві сходити безкоштовно?

гуляємо

Звичайно ж, варто почати з вулиць цього міста. Рушайте в центр і просто прогуляйтеся по красивим і доглянутим вулицях. Це краще зробити в літні місяці, коли природа палає своєю красою, а квіти просто ваблять своїми яскравими пелюстками. Ми впевнені, що піша прогулянка буде ідеальним варіантом одного їх ваших днів в столиці.

Майстер-клас, уроки

Є не один заклад в Москві, де пробний урок безкоштовний, наприклад танці. Так ви приходите на заняття і просто не платите за нього. Це дуже зручно. Можна за тиждень сходити кожен раз на нові види танців або йогу, або, наприклад, можна вчитися малювати або куховарити. Все залежить від вашого бажання.

Кіно, флеш-моби, лекції



Як не дивно, але можна відвідати і кінотеатр, і не платить за це. Для цього, знайдіть в Інтернеті адресу, де буде відкритий кінопоказ і рушайте туди. Це буде захоплюючий вечір, проведений в Москві, часто після таких публічних показів влаштовую фуршет, так що, ви і фізично підкріпите свої сили.

Є ще деякі сайти, що афішують безкоштовні заходи столиці Росії. Тому, перед тим як піти гуляти, вам навіть не доведеться довго шукати підходящі варіанти. Ось одне посилання на такий сайт, що допоможе вам визначитися, куди піти в Москві безкоштовно.

Сподіваємося, що наша стаття корисна для вас, і ви знайдете не одне гарне місце для приємного проведення часу в Москві.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!