» » » Куди сходити з дівчиною в москві?

Куди сходити з дівчиною в москві?

Куди сходити з дівчиною в Москві?

Погодьтеся, немає нічого приємнішого прогулянок з коханою людиною. Деякі заперечать: а може перед телевізором повалятися? Ні, дорогі, вам потрібно саме погуляти по місту, подивитися його визначні пам`ятки, зайти в музей або на виставку, а можна просто посидіти в затишному кафе. І весь цей час з вами буде ваша кохана людина, з яким можна поділитися враженнями.

Пройдемося по Москві

Ви приїхали в Москву на вихідні, і вас мучить питання, куди сходити з дівчиною. Москва надасть вам великі можливості для реалізації ваших планів. Якщо ви в місті новачки, то для вас буде цікаво відвідати оглядову екскурсію. Сидячи в комфортному автобусі, ви зможете подивитися на Кремль, Поклінну гору і інші цікаві місця столиці. Вам буде цікаво почути які враження від побаченого залишилися у вашої дівчини. Екскурсійні автобуси відправляються з Ленінградського вокзалу.

У будь-який час року вам для прогулянок підійде Всеросійський виставковий центр. Тут можна подивитися численні виставки. Ходити можна цілий день і всього побачити не встигнете. Крім виставок тут є багато атракціонів. Прогулятися вам буде приємно і по красивому лісопарку. А ще ваші очі можуть милуватися чарівною синявою ставків. Хочете насолодитися панорамою Москви? Вас запрошує колесо огляду. Ще не так давно, воно було найбільшим в Європі. Якщо вашій дівчині цікава Всесвіт, то недалеко є Меморіальний музей космонавтики, який ви можете відвідати.

У гостей міста склалося враження про те, що пам`ятки можна знайти тільки в центрі міста. Не всі знають місця, куди можна сходити з дівчиною в Москві, в яких вас поглине романтичний настрій, і вам удвох було затишно. Пройдіться по вечірньої набережної. Мерехтіння різнокольорових вогнів міста будуть відображатися в Москва-річці і в очах вашої коханої. Ця прогулянка буде неінформативна, але так приємна вашому серцю.



Якщо вас і вашу дівчину цікавить російська культура, то пройдіться по вулиці Кухарський. Жителі цієї вулиці - це музиканти і художники, шанувальники мистецтва. Вона вся немов просякнута історичними подіями, які були пов`язані з А.С. Пушкіним, М.Ю. Лермонтовим. П.І. Чайковський написав свою другу симфонію в одному з будинків на цій вулиці. Тут вас зустріне «будинок Ростових» з відомого роману «Війна і мир».

А може просто в кафе?

Це один з варіантів вашої культурної програми. Вона може проходити за нашим сценарієм, а може кардинально відрізнятися від нього. Адже в такому великому місті є стільки культурних і історичних місць, що питання про те, куди сходити з дівчиною в Москві не виникає. 

Всі ваші походи будуть залежати не тільки від ваших бажань, а й від товщини вашого гаманця. Всі екскурсії платні. А якщо вам захочеться посидіти ввечері в якомусь кафе чи ресторані, то ви завжди знайдете підходяще місце. Одним з варіантів вечірнього проведення часу може бути боулінг-клуб, в якому ви приємно відпочинете, а також зможете і повечеряти. Затишний заклад завжди розташує вас до себе. У кафе та ресторанах Москви пропонують кухні різних народів світу. Тиха музика приємне обслуговування сподобається вам і вашій дівчині. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!