» » » Куди сходити в москві взимку?

Куди сходити в москві взимку?

Куди сходити в Москві взимку?

Ні для кого не секрет, що Москва - місто величезний і сучасний. У зв`язку з цим існує величезна кількість місць, куди можна сходити, в тому числі і взимку. На ваш вибір представлені музеї, аквапарки, кінотеатри, театри, виставки тощо Що ж стосується зимового періоду, то тут можна згадати і Крилатське з прекрасним ландшафтом, як не можна краще підходить для катання на лижах, сноубордах і санках. Сюди ж віднесемо нескінченні катки високо рівня, де можна відпочити і повеселитися з друзями або з сім`єю.

Розваги в зимовій Москві

Куди сходити в Москві взимку? Відповідь на це питання криється в ваших бажаннях і потребах. Давайте подивимося, які є варіанти зимових московських розваг.

На каток з друзями

Перший варіант, який приходить на розум, - це каток. Яка ж зима обходиться без радісних спогадів про час, проведений з друзями на ковзанці? Один з найкращих ковзанок Москви знаходиться на вул. Петрівка, 26, станція метро "Трубна". Він називається "Каток на Петрівці". Це один з найстаріших ковзанок, які існує вже з середини 19 століття. Ціна входу для центру Москви цілком прийнятна: в будні це буде коштувати 150 рублів, а у вихідні - 250 рублів.

Зимова естетика



Після вихідних, проведених на ковзанах, саме час помилуватися на снігові й крижані скульптури. Зробити це можна на виставці "Вьюговей". Судячи з відгуків форумчан, 250 рублів (звичайний) і 100 рублів (для школярів) - невисока ціна для отримання справжнього естетичного задоволення. Сміливо беріть свою сім`ю і висувайтеся на ВВЦ до меморіального музею космонавтики, і напевно ви захочете побувати на виставці не один раз.

Слідами історії



Якщо ж ви думаєте сходити взимку все-таки в тепле приміщення, наповнене духом історії, то ваш шлях ляже в сторону Третьяковської галереї. Галерея має саму велику колекцію полотен російських художників в світі. Заснований музей в 1856 році купцем Павлом Третьяковим. За цей період з 1856 по сей день в музеї накопичується багатство у вигляді безсмертних творів мистецтва.

Активний гірськолижний відпочинок

Якщо ви хочете зайнятися активним відпочинком, то можна поїхати на гірськолижний курорт. Один з найвідоміших гірськолижних курортів, що знаходяться недалеко від Москви, - це Гірськолижний клуб Леоніда Тягачева. Це один з найстаріших гірськолижних курортів Підмосков`я. Особливістю курорту є його професійна спрямованість - на його базі тренуються збірні Росії з гірських лиж та сноуборду. Це говорить про те, що курорт оснащений за останнім словом техніки і не поступається будь-якому іншому гірськолижного комплексу світу. До ваших послуг територія розміром в 95 га, на якій розміщені 8 першокласних гірськолижних трас. У затишному готельному комплексі для вас створені будиночки шале, міні спа-центр, тенісний корт, каток, кілька спортивних майданчиків, відкритий басейн і багато іншого. Куди поїхати в Москві взимку? Гірськолижний курорт Леоніда Тягачева - кращий варіант для активного відпочинку.

Весела поїздка

Також в Москві ви можете відчути себе справжнім Санта-Клаусом, прокотившись на цій оленячої упряжці. Однак таке задоволення не з дешевих ... Одна година насолоди в ролі Санта-Клауса обійдеться, ні багато ні мало, в 700 доларів. Є й інший варіант. За 100-150 доларів на годину ви можете прокотитися на собачій упряжці. Взагалі, в Москві ви можете прокотиться взимку і на конях, і на оленях, і на собаках. Ціни скрізь різні. Головне - не попастися на виверти шахраїв!

Куди сходити в Москві взимку? Як ви розумієте, відповідь на це питання залежить від ваших бажань і переваг. У Москві можна знайти розваги на будь-який смак. Якщо взимку ви захочете чогось річного - і це не проблема. Головне - знати, де шукати або у кого запитати. Москва - це велике місто з великими можливостями. Тому якщо ви губитеся від повсякденної нудьги, то сміливо відкривайте Інтернет і вводите фразу: "куди піти в Москві взимку" або: "куди сходити в Москві з дитиною". Отримані результати не розчарують вас.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!