» » » Куди поступити на дизайнера?

Куди поступити на дизайнера?

Куди поступити на дизайнера?

Дизайнером, без сумніву, може стати тільки талановита людина. Для цієї професії знадобляться і вміння красиво малювати і шити, і кмітливість, а найголовніше - фантазія. Тому, найголовніше, якщо ви цікавитеся, куди можна поступити на дизайнера, це ваше бажання і прагнення вчитися. Адже навіть в найкращому вузі країни, ви не отримаєте те, що закладено в вас від природи. Якщо задатки дизайнера в вас проявляються, в тій чи іншій мірі, і ви твердо вирішили пов`язати свою професію з дизайном, то можна піти декількома наших порад.

Куди поступити на дизайнера - парочка ідей

Кращою школою моди в Росії вважають кафедру "Дизайн костюма" в Омському Державному Інституті Сервісу. Підтверджує престижність даного ВНЗ то, що вони завоювали гран-прі в змаганні серед дизайнерських шкіл на Міжнародній Асамблеї моди, що проходив в Москві. Крім того, Евеліна Хромченко навіть прирівняла кафедру дизайну ВДВС до Лондонського Університету Мистецтв ім.Святого Мартіна. Його студенти щорічно перемагають на різних міжнародних конкурсах, таких як "Адміралтейська голка", "Російський силует", і інші.

Другим місцем, де в вас, безсумнівно, відкриють талант дизайнера, може стати кафедра по "художнього проектування костюма і текстильних виробів" Південно-Російського Державного Університету Економіки і Сервісу, який знаходиться в м Шахти. Той факт, що її студенти є переможцями в змаганнях шкіл дизайну Міжнародного Фестивалю Моди "Губернський стиль", які проводяться в Воронежі, підтверджує престижність ВНЗ.



Кафедра дизайну є в Москві МГТУ "МАМИ", Інституті Сучасного Мистецтва, в Омську - Омський Державний Інститут Сервісу, Університеті Синергія, Волгоградському Інституті Бізнесу. Детальніше можна подивитися в довіднику для вступників до ВНЗ.

Якщо є можливість, можете спробувати свої сили при вступі до Марангони і Лондонський Університет Мистецтв їм Святого Мартіна. Їх дипломи загальновизнана у всьому світі і цінуються в будь-яких станах.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!