» » » Куди піти вчитися в омську?

Куди піти вчитися в омську?

Куди піти вчитися в Омську?

Кожен старшокласник, напередодні випускного балу, серйозно замислюється про своєму подальшому життєвому шляху. Безумовно, кожен з нас вибирає те, що йому до душі. Якщо у вас гуманітарний склад розуму, найкраще податися в юриспруденцію або журналістику, а якщо вам більше подобаються технічні науки, то, можливо, ви станете прекрасним інженером. Якщо ви проживаєте в Омську і найближчих до нього містах і не знаєте, куди можна вступити в Омську, то дана стаття саме для вас.

Відомі ВНЗ Омська

Однією з найстаріших і перевірених часом академій, є Омська Державна Медична Академія. Вона була заснована в 1920 році і за час свого існування випустила понад 40 тисяч висококваліфікованих фахівців лікарів і провізорів. Сьогодні вона є однією з найбільш затребуваних з підготовки кадрів в Росії. Диплом цього ВНЗ вважається запорукою високого професіоналізму не тільки в нашій країні, а й за кордоном. Тут можна навчатися як за очною формою, так і за заочною (фармація), передбачена також і вечірня форма навчання на базі першої вищої освіти. Є чотири напрямки навчання: лікувальна справа, педіатрія, стоматологія та фармація.

Другий за популярністю ВНЗ в Омську - це Омський Державний Технічний Університет. Він набагато молодше, так як був заснований під час Великої Вітчизняної війни. Його базою став Ворошиловградський Машинобудівний Інститут, викладацький склад якого виявився в Омську в евакуації. З тих пір університет дуже успішно розвивається і випускає все більше і більше дипломованих фахівців. Якщо у вас технічний склад розуму і ви ніяк не можете вирішити, куди вступити в Омську, то ОГТУ - це ваш ВНЗ.

Якщо ж у вас навпаки гуманітарний склад розуму, то радимо розглянути, як варіант, для надходження Омський Державний Університет. Він був заснований в 1973 році і до цих пір випускає фахівців в області етнографії, культурології та бібліотечної справи. Сьогодні ОмГУ має дуже просунуту науково-дослідну базу, тому при бажанні, після закінчення навчання, ви зможете продовжити свій студентський шлях в аспірантурі.



Якщо вашої заповітною мрією була професія вчителя або викладача, то навіть не роздумуйте, куди піти вчитися в Омську, а саме чиніть їм в Омський Державний Педагогічний Університет. Він є одним з найпопулярніших педагогічних ВНЗ сучасної Росії. Сьогодні в ньому успішно навчаються понад 13 тисяч студентів. Тут ви станете не тільки прекрасним педагогом, а й отримаєте можливість знайти науковий ступінь.

Одним з найбільш унікальних сучасних Сибірських ВНЗ, який зберіг військову кафедру, є Сибірська Державна Автомобільно-дорожня Академія. Поступово сюди, ви отримаєте не тільки відстрочку від армії, але і навчитеся такими спеціальностями як інженер-будівельник і архітектор.

Також, в якості альтернативи для надходження, можна назвати і Омський державний аграрний університет. Він не настільки популярний серед абітурієнтів, але, незважаючи на це, має величезну матеріально-технічною базою, яка завдяки сучасному законодавству зростає щорічно.

Визначитися, де вчитися в Омську не так вже й просто. Так як місто дуже великий, то і кількість ВНЗ в ньому також чимала. Тому намагайтеся здати ЄДІ на "відмінно", щоб у вас під час вступу був якомога більший вибір. Намагайтеся слухати себе і свої бажання, щоб навчання приносила вам тільки радість, не вимагала зусиль і не приносила розчарування.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!