» » » Куди піти вчитися в самарі?

Куди піти вчитися в самарі?

Куди піти вчитися в Самарі?

Згідно зі статистикою, дев`ять з десяти випускників починають замислюватися про свою майбутню професію тільки на останньому році навчання. Кожен школяр повинен зробити дуже важливий для себе вибір. Школярі, що проживають в Самарі, теж повинні вирішити, куди піти вчитися в Самарі. І, повірте, їм дуже непросто. Адже в Самарі знаходиться чотирнадцять вищих державних навчальних закладів.

Самарський Державний Університет

СамГУ вважають одним з кращих ВНЗ країни. Його відкрили в 1969 році. На даний момент там навчаються одинадцять тисяч двісті дев`яносто шестеро студентів. Цей ВНЗ славиться складом своїх висококваліфікованих викладачів. Коли перед школярами постає питання, куди вступати в Самарі, то більшість вибирають саме СамГУ. Так як він є найпопулярнішим ВУЗом в Самарі.

Самарський Державний Аерокосмічний Університет

СГАУ відкрили в 1937 році. Його відвідують трохи більше одинадцяти тисяч студентів. Випускники СГАУ дуже затребувані на ринку професій. Після закінчення цього ВНЗ студенти перетворюються в висококваліфікованих фахівців в області літаків і космонавтики. Навчання проходить з подальшим працевлаштуванням. У цьому ВНЗ працює безліч спортивних секцій. Що стосується прохідного балу, то потрапити в СГАУ зовсім нескладно.

Самарський Державний Економічний Університет

Його відкрили в 1931 році. У СГЕУ навчається близько восьми тисяч студентів. Однак тут найбільший у всій Самарі конкурс, і досить високий прохідний бал. Але для випускників завжди будуть відкриті двері в великі компанії і величезні виробництва.

Самарський Державний Медичний Університет



Одним з популярних в Самарі навчальних закладів є СамГМУ. Його відкрили 1918 році. На кожну із запропонованих спеціальностей є свій конкурс (від 25 до 60 чол. На місце). Крім цього, у школяра, що надходить в цей ВНЗ, прохідний бал повинен становити не менше 200 балів. Але перевагу, члени приймальної комісії віддають студентам, у яких хтось із батьків пов`язаний з медициною.

Самарський Державний Архітектурно-будівельний університет

Він відкрився в 1930 році. Середній бал вступників, повинен бути не менше 260 балів. Що стосується конкурсу, то він дуже великий. Але якщо ви поступили в цей ВНЗ, то з вас зроблять талановитого дизайнера або архітектора. Так як будівельний бізнес досить прибутковий в Росії, то з кожним роком студентів в цьому ВНЗ стає все більше.

Як ви бачите, умови вступу в будь-який з ВНЗ Самари нічим не відрізняється від ВНЗ в будь-якому іншому місті нашої країни. Є лише одна умова, яку необхідно враховувати при вступі до ВНЗ Самари- це не менше 110 балів за результатами ЄДІ.

Тепер ви маєте уявлення про кращих ВНЗ цього міста і можете визначитися, куди вступати в Самарі. Здавайте успішно іспити, щоб потім без проблем поступити в будь-якої вподобаної університет.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!