» » » Де отримати медичну освіту?

Де отримати медичну освіту?

Де отримати медичну освіту?

Якісно підготовлений медичний фахівець з сучасною освітою і хорошим практичним досвідом завжди буде затребуваний. Багато що залежить від вибору навчального закладу і спеціалізації. Одним з кращих медичних навчальних закладів на даний момент можна назвати МІВМ - АНО "Московський інститут відновлювальної медицини" - https://manuolog.ru/ .

Установа займається підготовкою фахівців з різних напрямків відновлювальної медицини: трихологія, косметологія, масаж, мануальна медицина, корекція фігури, фізіотерапія та ЛФК, східна медицина, нелікарські методи лікування. Будь-який бажаючий може пройти спеціальні курси в Москві, після яких можна влаштуватися на цікаву і затребувану спеціальність або почати свою професійну практику. МІВМ відрізняється високими стандартами навчання, пропонує унікальні авторські освітні продукти. Студенти в однаковій мірі отримують теоретичну частину і практику в кращих медичних установах Москви. Крім гарної освіти, випускники мають реальну можливість працевлаштування, яке надає Кадровий центр МІВМ.

Напрями навчання в інституті

Косметологія і трихологія

Даний напрямок представлено кафедрами корекції фігури, лікувальної косметології, трихолог, а також курсами естетичної косметології.

На кафедрі корекції фігури вас навчать боротися з недоліками тіла (позбавлятися від зайвої ваги, розтяжок і целюліту) і розробляти програми по схудненню. На практиці студенти освоюють сучасні методи апаратної фізіотерапії, професійний масаж, фітнес-тренування і СПА-процедури.

На кафедрі лікувальної косметології студенти в повній мірі освоюють базові медичні та клінічні знання, а також навички лікарської косметології відповідно до сучасних вимог. Тут можна пройти короткострокові лікарські курси лікаря-косметолога.



Кафедра естетичної косметології готує затребуваних фахівців з якісною освітою і хорошим практичним досвідом. Студенти отримують і вчаться застосовувати глибокі комплексні знання в області сучасної естетичної медицини з гарантованим подальшим працевлаштуванням.

В області трихолог вас навчать ефективним методам боротьби з проблемами випадання волосся і розвитку їх зростання. Студент навчиться розпізнавати і лікувати різні захворювання волосся і шкіри голови, підбирати професійні засоби по догляду.

Факультет мануальної медицини

Він представлений кафедрою мануальної терапії та кафедри остеопатії і кінезіології. Мануальна терапія навчить лікувати хвороби хребта і суглобів. Ви зможете глибоко розуміти, діагностувати і лікувати проблеми хребта і суглобів, а також розбиратися в рентгенограмах.



Кинезиология вивчає зв`язок фізичного стану людини з його емоціями. Студент вчиться діагностувати стан людини по силі м`язів, вивчає зміна тонусу м`язів, їх силу і слабкість. Студенти навчаються медичної, енергетичній та психологічної реабілітації.

Факультет східної медицини

Даний факультет включає в себе кафедру східної медицини і рефлексотерапії. Ви навчитеся працювати з енергією людини через чакри і позбавлятися від недуг і стресів. На іншій кафедрі вас можуть навчити рефлексотерапії - сукупності методів фізичного впливу на точки акупунктури. Фахівці з даним напрямком з кожним днем стають все більш затребуваними.

факультет масажу

Даний факультет поділяється на чотири напрямки: кафедру масажів світу, кафедру спа-масажу, курси навчання дитячого масажу і курси навчання медичного масажу. Навчившись в одній з даних областей, ви станете відмінним і затребуваним фахівцем.

Факультет фізіотерапії та ЛФК

Він включає в себе кафедру ЛФК та спортивної медицини та кафедру фізіотерапії. Студентів навчають за наступними напрямками: фізіотерапія, фізична реабілітація, лікувальна фізкультура, використання природних оздоровчих факторів (енергії сонця, повітря, температури повітря і води, струму, механічних і електромагнітних коливань).

Факультет нелекарственних методів лікування

Підрозділяється на чотири напрямки: кафедри ароматерапії, гірудотерапії, фототерапії та курси гомеопатії. На даному факультеті навчають користуватися ефірними і іншими ароматичними маслами, покращувати здоров`я через нюх, теоретичним і практичним навичкам роботи з п`явками, вивчати різні фітопрепарати і користуватися ними, вчитися гомеопатії.

Факультет менеджменту в індустрії здоров`я

На кафедрі менеджменту ви можете пройти спецкурси з техніки продажів в індустрії краси, вивчити косметологічний бізнес. Студентам гарантовано отримання найсучасніших знань та навичок в області індустрії краси, індивідуальний підхід і престижний підсумковий документ.

Факультет корекції фігури

Так само як кафедра лікувального та оздоровчого харчування. Тут розкажуть про те, як харчуватися правильною і здоровою їжею, обмежувати вплив шкідливих продуктів і замінювати їх корисними.

Вибравши будь-який з вподобаних напрямків, ви зможете отримати якісну освіту, яка дасть не тільки реальний професійний ріст в майбутньому, а й, безсумнівно, стане в нагоді вам в побуті.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!