Куди піти погуляти?

Куди піти погуляти?

Після напруженого робочого дня кожному хочеться розслабитися і відволіктися від повсякденних проблем і турбот. Хтось любить полежати на дивані біля телевізора, але корисніше все ж буде прогулянка. Гуляння пішим ходом дуже корисні для здоров`я. Куди можна піти погуляти, куди направити свої стопи? Якщо ви вирішили побути на самоті і відволіктися від шуму і людської суєти, вирушайте на берег річки, прогулянка у водойми освіжить думки, до того ж споглядання води надає розслабляючу і заспокійливу дію, а свіже повітря добре бадьорить. Помилуйтеся живописними пейзажами навколишньої природи, відверніться від шуму машин і розмов людей, при бажанні захопіть плеєр з улюбленою музикою за настроєм.

Прогулянка з дівчиною

Молодих людей часто мучить питання, куди піти з дівчиною погуляти. Якщо прогулянка в міському парку здається вам банальною, вирушайте в парк атракціонів і розваг, пориньте в дитинство, катайтеся на каруселях, море задоволених і усміхнених людей навколо зроблять вашу прогулянку приємною і подарують відмінний настрій. Парк атракціонів - чудове місце для проведення часу в невимушеній обстановці.

Якщо екстремальні прогулянки - це не для вас, можна підібрати інші варіанти, куди піти погуляти. Наприклад, вирушайте в ліс, розвідайтеся нові місця, збирайте гриби або ікебану, а можна шукати цікаві рослини для гербарію. Прогулянки по лісі дуже корисні для здоров`я, але не можна забувати про безпеку. Запасіться засобами від комарів, головними уборами, а після прогулянки обстежте себе на наявність кліщів.

Розмірковуючи над тим, де погуляти, хлопці часто забувають, наскільки любить слабка стать прогулянки по магазинах. Не обов`язково робити великі покупки, досить невеликий мети, шопінг зробить свою справу.

Прогулянка з дитиною



Якщо ви є батьком і стурбовані питанням, куди піти погуляти з дитиною, тут ви знайдете кілька корисних порад. Коли щоденні ігри на дитячих майданчиках і в парках вашому малюкові приїлися, рушайте на прогулянку в зоопарк. Дитині буде цікаво, до того ж ця прогулянка дуже пізнавальна, малюк побачить звірів, яких раніше бачив на картинках кольорових книжок.

Добре, коли поблизу є ставок, вирушайте на прогулянку до водойми, спілкування з природою дуже корисно для дітей. Візьміть з собою трохи хліба, погодуйте качок.

Якщо водойм поблизу немає, можна відправитися на прогулянку до фонтанів, діти дуже люблять годувати голубів насінням і дивитися, як пташки купаються у воді. Під час прогулянок показуйте дитині найбільш важливі місця: дитячий садок, школу, це дозволить йому з часом орієнтуватися в місті. Візьміть на прогулянку фотоапарат, щоб сфотографувати найцікавіші моменти.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!