» » » Як цілуються хлопець з хлопцем?

Як цілуються хлопець з хлопцем?

Як цілуються хлопець з хлопцем?
Як цілуються хлопець з хлопцем?

Поцілунок був і залишається одним з найкрасивіших проявів ніжності, прихильності і любові. Цей жест може свідчити як про дружні, так і про романтичні почуття. Якщо вам цікаво, як цілуються хлопець з хлопцем, то слід відразу зазначити: поцілунки між представниками сильної статі практично не відрізняються від поцілунків хлопців з дівчатами. Лише в деяких ситуаціях можна виявити більшу стриманість або, навпаки, порив і пристрасть.

дружні поцілунки

На відміну від дівчат, хлопці не схильні цілуватися зі своїми друзями при кожній зустрічі. Даний жест для них вважається, м`яко кажучи, утиском чоловічої гідності. Однак на сьогоднішній день у багатьох країнах у чоловіків існує традиція цілувати друзів при зустрічі. Причому такий прояв дружніх почуттів розглядається цілком нормально і не наводить на думки про більш близькі стосунки, які цілуються.

Так, при зустрічі хлопець може поцілувати іншого хлопця в щоку, злегка обійнявши його і Як цілуються хлопець з хлопцемпоплескавши по плечу. Іноді це супроводжується також рукостисканням, що вважається істинно чоловічим способом вітатися. Крім того, при дружніх відносинах хлопці можуть цілуються з конкретного приводу (Новий рік, день народження, важлива подія в житті одного з них і т. Д.).

У таких ситуаціях чоловіки знову-таки цілують один одного в щоку, але, як правило, вкладаючи в такий поцілунок всі свої емоції з конкретного приводу. Що ж стосується випадків, коли має місце деяка ступінь сп`яніння, то хлопці можуть навіть сидіти в обнімку, пояснюючи один одному в любові і запевняючи у вічній вірності дружнім ідеалам. Це також може супроводжуватися смачними поцілунками "від душі", які в такі моменти є свідченням справжньої дружньої прихильності.

романтичні поцілунки



Якщо вам цікаво знати, як цілуються хлопець з хлопцем, яких пов`язують любовні почуття, то тут практично немає відмінностей від поцілунків закоханих протилежних статей. Як правило, перший період відносин починається з ніжних романтичних поцілунків, більш повільних, плавно переходять в найбільш чуттєві. В даному випадку основну роль при поцілунку грають губи, за допомогою яких партнери висловлюють свої емоції і переживання.

Для другого етапу зазвичай характерно застосування техніки поцілунків з мовою. Вона, як правило, передбачає наявність ближчих відносин і максимально виражає Як цілуються хлопець з хлопцемпристрасть і бажання цілуються партнерів. Подібні поцілунки в більшості випадків закінчуються сексуальним контактом, тому найчастіше служать прелюдією до сексу. Поцілунки з мовою у хлопців супроводжуються дотиками до лиця, волоссю, шиї, спині та інших частинах тіла один одного.

Таким чином цілуються хлопці одночасно збуджують в партнері бажання за допомогою додаткових ласк. При таких поцілунках вони зазвичай сильно притискаються один до одного тілами, як би бажаючи швидше перейти до більш "рішучих дій".

Слід додати, що техніки поцілунків як у хлопців, так і у дівчат носять індивідуальний характер і залежать від особистих уподобань пари. Тому деякі можуть віддавати перевагу повільні ласкаві поцілунки, інші - рвучкі і пристрасні, а треті люблять поєднувати обидва варіанти.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!