» » » Як цілується ваш хлопець?

Як цілується ваш хлопець?

Як цілується ваш хлопець?

Поцілунки бувають різні: дружні, батьківські, пристрасні, французькі і т. Д. Будь-який поцілунок - це прояв любові, симпатії, ніжності. Медики вважають, що поцілунки дуже корисні для здоров`я. Хто багато цілується - той довше живе.

Чи звертали ви увагу на те, як цілується ваш хлопець? Якщо немає, то варто поспостерігати. Психологи стверджують, що за манерою поцілунків можна визначити чоловічий характер, а також чи годиться він вам в супутники життя.

Психологія поцілунків

Психологи дослідили, як цілуються хлопці і виділили кілька психологічних типів, виходячи з техніки поцілунку.

романтична натура

Чоловік-романтик завжди цілується з закритими очима. Таким чином він відгороджується від реальності, щоб повністю віддатися почуттям і любовним фантазіям. Він ніжний, чуттєвий і дуже вразливий. Він не терпить буденності і рутини, зустрічаючись з ними, він завжди відчуває розчарування. Якщо ви зійшлися з таким чоловіком, то отримаєте справжні сильні почуття, можливо, любов на все життя.

реаліст



Якщо хлопець цілується з відкритими очима, то він явно реаліст. Він цінує розум і контроль над емоціями. Ним керує тверезий розрахунок. Він вважає, що розум найголовніше почуттів. Реаліст надмірно серйозний, він прораховує всі плюси і мінуси ваших відносин. Якщо ви романтична натура, спрагла красиве кохання, то такий партнер не для вас.

Показушник

Такий чоловік любить цілуватися у всіх на виду, йому обов`язково потрібна публіка. Він хоче справити враження, показати, як він крутий, яка у нього гарна дівчина. Такий артист весь час грає якусь роль - і на людях, і у власній спальні. За такою поведінкою ховається психологічна травма. Ймовірно, раніше такий хлопець був сором`язливий і самотній, а тепер хоче відігратися і довести всім, що він справжній мачо. Самі розумієте, коли йде робота виключно на публіку, то для глибоких почуттів не залишається місця.

власник

Назва говорить сама за себе. Власник чіпко буде тримати вас як під час поцілунку, так і на протязі всіх ваших відносин. Він буде обмежувати вашу свободу, ревнувати, контролювати, тримати на короткому повідку. Власник немов говорить: "Моє! Нікому не віддам". Він відноситься до вашого роману серйозно, але може вважати вас своїм майном. Тому якщо ви любите свободу, то цей варіант не для вас.

бридливий



Якщо ваш чоловік відразу після пристрасного поцілунку полоще рот, чистить зуби, проводить ще якісь гігієнічні процедури, то варто задуматися. Такий чоловік вважає, що відносини між чоловіком і жінкою повинні бути чистими, піднесеними, мало не платонічними. А секс - це брудно. Насправді, за підкресленою охайністю ховається емоційна скупість, нерозвиненість, байдужість, бездушність, холодний егоїзм. Подумайте, чи хочете ви бути з таким чоловіком?

любитель цілуватися

Якщо ваш хлопець постійно лізе цілуватися, то постарайтеся не відмовляти йому. Такий партнер буде вам вірним, адже він шукає подругу на все життя. Він безперестанку чмокає вас в губи, щоки, носик і в усі, що попадеться. Такі чоловіки милі, чарівні, дбайливі, ніжні і злегка легковажні. Їх відрізняє невичерпний оптимізм. В общем-то, це непогана кандидатура, якщо пробачити такого хлопця його маленькі слабкості.

професіонал

Жінки, стережіться! Як тільки вас поцілує такий чоловік - ви пропали. Його поцілунок бездоганний. Жінки втрачають голову і готові йти за своїм кумиром в вогонь і в воду. І дарма, часто такі чоловіки невірні, адже їм потрібні нові коханки для тренування свого професійного поцілунку.

шалений

Такий чоловік відразу йде в атаку - він енергійно вистачає свою жертву, пожадливо цілує її і цілує ... поки та не втратить свідомість. Він не враховує бажання жінки. Для нього головне - здобути перемогу. Такі чоловіки - контролери, іноді вони надмірно жорстокі. Його слід побоюватися.

уникнення поцілунків

Поцілунки забезпечують емоційний контакт між закоханими. Іноді невербальне спілкування з людиною говорить більше, ніж слова. А якщо вашому партнерові нічого сказати і він уникає поцілунків? Варто задуматися: може бути, він не сильно в вас закоханий?

Не забувайте про те, що кожна людина індивідуальна. Головне, щоб вам подобалося, як цілується ваш хлопець і ваші відносини в цілому, а все інше не важливо!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!