» » » Як переспати з хлопцем?

Як переспати з хлопцем?

Як переспати з хлопцем?

Здається, що умовити хлопця на інтим для дівчини не складає особливих труднощів. Однак в деяких випадках представниці прекрасної статі просто ламають голову, не знаючи, як переспати з хлопцем і що потрібно зробити для того щоб отримати бажане. Адже нерідко зустрічаються чоловіки, які дуже соромляться проявляти ініціативу в сексуальних відносинах або ж просто не мають інтересу до конкретної дівчині. Разом з цим існують деякі способи, які допомагають домогтися відносин з вподобаним хлопцем.

спокуса

Мистецтвом спокушання володіє далеко не кожна жінка, але якщо вам необхідно переспати з хлопцем, вам доведеться навчитися йому, оскільки воно є практично безвідмовним засобом. Для того щоб домогтися сексуальних відносин з чоловіком за допомогою мистецтва спокушання, потрібно приділяти велику увагу своєму зовнішньому вигляду. Строгі класичні костюми і скромні спідниці до п`ят потрібно змінити більш відвертими нарядами. Але! Не варто старатися і плутати привабливість з вульгарністю, інакше є небезпека домогтися зворотного ефекту.

Напівпрозорі сорочки та кофтинки, з вирізу яких як би випадково визирає край мереживного витонченого білизни - це саме те, що треба! А якщо ще поєднати це з облягає стильною спідницею з гарним розрізом, залишає простір для сміливої фантазії, то успіх майже гарантований.

Пробудження колишніх почуттів

Ну а якщо ви налаштовані рішуче, то можете запросити свого бажаного додому, пославшись на важливу справу, і зустріти його в розкішному пеньюарі або навіть в банному рушник. Зрештою, можете сказати, що випадково заснули або приймали душ. Звичайно, не забудьте про легкий аромат парфумів або свіжий запах гелю для душу: дивлячись який варіант ви виберете.



До речі, дані методи чудово підійдуть і для дівчат, які замислюються над тим, як переспати з колишнім хлопцем. Правда, в даному випадку можна вдатися і до тактики спільних спогадів. Якщо ви будете з ним згадувати минулі радості і щасливі миті, пережиті разом, це вже налаштує хлопця на потрібну хвилю. Ну а бездоганний зовнішній вигляд і правильно підібране для випадку білизна зроблять свою справу.

Крайні заходи

Якщо ж всі ваші старання проходять марно, можливо, є сенс прямо оголосити хлопцеві про свої бажання і наміри на його рахунок. Можете почати з того, що він вам дуже подобається як людина і плавно перевести розмову на тему чоловічої привабливості, ставлячи його в приклад.

Ще одним відомим і вельми поширеним методом в питанні, як переспати з хлопцем, є алкоголь. Після конкретної дози спиртних напоїв чоловік, як правило, перестає бути занадто розбірливим в питанні вибору сексуальної партнерки. Так що якщо вам вдасться довести хлопця до потрібного стану, результат майже гарантований. Тільки слід попередити заздалегідь: секс з п`яним чоловіком, який мало відрізняє вас від своєї сусідки або навіть дружини, може вас сильно розчарувати і змусити не вдаватись більше до подібних заходів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!