» » » Як позбутися від почуттів?

Як позбутися від почуттів?

Як позбутися від почуттів?

Любов не завжди трапляється до тієї людини, який її гідний. А буває так, що ми розуміємо - любов не взаємна, і пора здригнутися, навчитися жити без цієї хворої любові. Але не так просто це зробити. Як позбавиться від почуттів? Як стати сильніше і жити далі? Давайте подумаємо, чим лікуються інші, успішні люди.

відволіктися

Якщо думки про кохану персони долають, краще спробувати думати про щось інше. Ми самі не помічаємо, як прокручуємо в голові одне і те ж подія, пірнаючи в надра пам`яті і копаючись в самосвідомості. Чим більше ви думаєте про те, що хвилює, тим більший душевний трепет відчуваєте. Такими думками ви лише підігріваєте любов, від якої краще позбутися.

Як вбити почуття? Відпочиньте на щось, що може принести враження.

  • Можна стати волонтером, взяти участь в добродійності
  • Можна покататися на мотоциклі або піти в цирк
  • Зустрітися з друзями і провести час біля озера
  • Покататися на каруселях

Варіантів, які ви можете придумати маса. Головне, щоб вам було про що подумати, була їжа для спогадів - хвилюючих і не пов`язаних з предметом любові.

Зайнятись спортом

Ви не повірите, але безліч людей вирішили свої душевні проблеми за допомогою спорту. Найпереважнішим видом можна вважати біг. Це як провітрювання голови: біжіть на свіжому повітрі, думайте про правильне дихання і уявляйте, як з вашої голови вивітрюється і випаровується настирливий образ.

Таким чином, ви вб`єте двох зайців: використовуєте в боротьбі з непотрібними почуттями аутотренінг і станете здоровішими. Фізичні навантаження не стануть зайвими, вони лише дадуть вам приємну втому м`язів і додадуть бажання жити.

Зайнятися справою



Так як позбутися від почуттів потрібно назавжди, займіться довгостроковими проектами. Ті люди, які пережили розрив відносин або навзамін любов, діляться на дві категорії. Одні перетворюються в вічно незадоволених життям. Інші стають трудоголіками і часто - фінансово незалежними, навіть багатими людьми.

Коли любов займає всі думки - ми глупеем, перестаємо прагнути до висот. Тому краще замінити в голові непродуктивні мріяння чітко змальованих проектом. Ставте непосильні завдання, тим більше почуттів і радості ви відчуєте в разі досягнення результату. І тоді ви з подивом подумаєте про те, що мріяти і згадувати не склалися стосунки не так вже й хочеться.

Як вбити почуття, якщо людина поруч

Якщо ваша любов з вами в одному колективі - буде важче. Дівчина, яка любить хлопця, що сидить на третій парті на парах з економіки, буде постійно думати про нього. Тут краще вчинити жорсткіше - відмовитися від цих занять, відвідувати їх в інший час. Не потрібно робити вигляд, що ви його не помічаєте і демонстративно дивитися в іншу сторону. Це завжди помітно.

Якщо відмовитися від занять неможливо - підіть іншим шляхом. Добре готуйтеся за підручниками. Вивчайте, зубрите будинку тему, забігайте наперед. Тоді вам буде набагато цікавіше слухати викладача. Ви станете більш значуща не тільки в своїх очах, а й в очах того, хто небайдужий.

Якщо ж ви хлопець - спробуйте все вищеперелічене. Не треба намагатися знайти любов на зло їй, перебираючи дівчатами. Так ви зробите тільки гірше власної змученої душі.

Якщо ви нічого не будете робити для одужання - все одно з часом стане легше. Важливо лише пройти найболючіше етап без втрат, придбавши щось, про що будете вдячні тільки собі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!