Як вбити кохання?

Сьогодні ми поговоримо про такому таємничому, загадковому і, в той же час, прекрасному і високе почуття як любов. Чим вона бере верх над нами? Чи можна позбутися від неї? Як це зробити назавжди, щоб не пам`ятати витрачений разом час? Життя штука важка і непроста, і часом ми стикаємося з ситуацією, що закохуємося в тих, хто не відповідає нам взаємністю або в ту людину, з яким з якихось причин не може вийти відносин. Нерозділене кохання - явище не з приємних, супроводжуване депресією, змінами настрою, поганим емоційним станом і іншими малоприємними речами. Як вбити в собі любов?

І перше, що ми хочемо сказати, задайте питання самому собі. Чи дійсно ви хочете позбутися від цього почуття? Чи дійсно воно заважає вам жити і бути щасливим? Ми виділяємо це питання тому, як багато молодих людей люблять «постраждати» в любові, душевні переживання доставляють їм задоволення. Найчастіше такі індивіди закохуються тому, що хочуть закохатися, а не тому що дійсно люблять. Добре розберіться в собі, зрозумійте, хто ви і навіщо ви виділяєте тієї чи іншої людини. Якщо ж ви себе до любителів нерозділеного кохання не відносите, а дійсно хочете знайти душевний спокій, якому заважають сильні почуття, наша стаття для вас.

причини

Перше з чого варто почати - з`ясувати причину, чому ви полюбили цю людину. Любов безумовна звичайно трапляється, але відбувається досить рідко в наші дні. Найчастіше ми вибираємо об`єкт наших бажань, за якою - то причини. Кажуть, що ми любимо не людину, а себе поряд з ним. Почасти, це так, ми любимо той емоційний стан, яке відчуваємо, коли знаходимося з людиною. Як вбити любов, якщо ви відчуваєте емоції і прив`язалися до цієї людини?



Якщо ви стали розуміти, чому закохалися в цю людину, можете почати діяти. Наприклад, ваша причина «він мене розуміє як ніхто інший». Можливо, ви пережили що - щось схоже в минулому, що вас зблизило. Або у вас є одне захоплення, або те, що ні беруть в вас інші люди, сподобалося цій людині. В такому випадку вам потрібно знайти порозуміння в іншому. Якщо це якесь хобі, знайдіть компанію, яка любить той же, що і ви. Знайдіть способи задоволення ваших емоційних потреб в інших людях. Не замикайтеся в собі. Розширте коло ваших знайомих, швидше за все ви звернули увагу на полюбився людини, тому що не знали схожих на нього раніше, а вони то є.

мислення

Далі, вам потрібно змінити своє мислення. У психотерапії існує теорія, згідно з якою, емоції, які ми відчуваємо, залежать від неправильного мислення. Працюйте з непродуктивними думками, які у вас виникають.



Наприклад, замість: «Я повинен любити», говорите собі «Я б хотів любити», або «Мати відносини просто необхідно» замініть на «Добре з кимось зустрічатися, але і одному бути непогано». Таким чином, ви закріпіть за своїми думками, емоції, які поступово приведуть в норму ваш психічний стан. Ви вже не будете так пригнічені.

Поведінка

Наші поради про те, як вбити любов, не закінчаться однією теорією. Наступний пункт, який слід виділити - зміна поведінки і зовнішньої обстановки. Думки дуже важливо підкріплювати діями. Послухайте народного ради прощання з любов`ю - «з очей геть - з серця геть!». Викиньте всі речі вашої колишньої любові, не шукайте з ним зустрічей, не думайте про нього, забудьте на час то, що асоціюється з цією людиною. Найчастіше це музика чи фільми. Не дивіться і не слухайте те, що буде вам нагадувати про щасливе часу і викликати сльози.

Плюс розриву відносин - поява безлічі вільного часу. Використовуйте його по максимуму. Працюйте, вчіться, займайтеся спортом, ведіть активний спосіб життя. Спорт, до речі, відмінно впливає на душевну рівновагу, після години заняття в спортивному залі, світ здається не так уже й поганий, а настрій на порядок вище.

У висновку нашої статті нам би хотілося виділити наступне. Чи прийняли ви безповоротне рішення про те, що треба позбутися залежності чи ні, ви повинні розуміти, що немає нічого простішого того, як вбити в собі любов до людини. Набагато складніше полюбити і бути щасливим.

Чи варто вбивати в собі прекрасне почуття, яке є духовною цінністю? Почуття, яке для багатьох людей надлюдську і унікальне, таке, що вони не здатні його відчути. Почуття любові на довгі роки підпорядковує вашу волю, безсумнівно, часом, це погано, але в той же час, це почуття дано не кожному.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!