Як вбити в собі людину?

Як вбити в собі людину?

Коли світ звалився через зраду близьких людей, хочеться померти. Однак можна просто вбити в собі всі людські якості, і при цьому жити розкошуючи. У цьому випадку ніхто вже не заподіє біль, тому що не буде уподобань, на зміну їм прийде тверезий розрахунок. Чи не правда, чудова перспектива?

Як вбити в собі людину швидше за все?

Щоб вбити в собі людину, потрібно відмовитися від любові. Адже саме вона і приносить більшість проблем. Тут дуже важлива мотивація, просто так від цього почуття важко відвернутися. Для цього доведеться пригадати про зраду близьких людей: саме це допоможе назавжди звільнитися від уподобань.

Відмовившись від любові, ви станете невразливим. Вам вже більше ніхто не зможе нашкодити, оскільки вам буде абсолютно все одно. Ви не будете реагувати на нещастя і проблеми близьких вам людей, і в цьому є свої плюси, так як можна спокійно займатися своїми справами.

Після того, як ви викреслить зі свого серця любов, життя стане сірою і похмурою, але страждати ви точно не будете. Правда, вас чекає самотність, але від нього теж можна буде позбутися. У цьому вам допоможуть:

  • наркотики;
  • алкоголь;
  • робота;
  • нове хобі.

Позбавлення від людських якостей



Так як вбити в собі людину вдасться не відразу, слід поступово позбуватися від якостей, притаманних будь-якого індивідуума. В першу чергу, вам потрібно почати жорстко ставитися до людей. При найменшій помилці вони повинні бути покарані і викреслені з вашого оточення. Немає необхідності давати їм ще один шанс, так як вони цього не варті. Важливо пам`ятати, що ви досконалість і все робите правильно-тільки так вдасться домогтися гарних результатів і стати кращим.

Ви не повинні робити поблажок нікому, так як це суперечить вашим життєвим засадам. Не варто навіть заводити собі домашню тварину, щоб воно скрасило ваше самотність, адже до нього з`являються почуття, і якщо воно захворіє або помре, то ви знову будете страждати. Немає необхідності і підгодовувати бездомних тварин, оскільки це прояв доброти, а це почуття заважає жити.

Розум знає краще



Що б не відбувалося у вашому житті, слухайте тільки розум: йому видніше, так як він позбавлений емоцій. З цієї причини потрібно назавжди забути про серце, а краще відразу і про душу. Ви прагнете до ідеального світу, а ці дві складові в нього не вписуються. Вам адже потрібно стати непробивним, а в цьому може допомогти тільки розум. Саме він приймає виважені рішення, грунтуючись на фактах.

Грунтуючись на розумних доводах, потрібно вибирати собі не тільки новий костюм в бутіку, але і друзів. Відразу потрібно буде розпрощатися з непотрібними людьми в своєму оточенні - вони вам більше не потрібні. А якщо вони і допомагали в минулому, то це не привід спілкуватися з ними все життя. Потрібно виходити з їх корисності на даний момент, інакше ви будете даремно витрачати час. Звичайно, рвати відносини потрібно з розумом, так як ці люди можуть ще послужити в майбутньому хорошу службу, і невідомо, як повернеться доля.

придушення слабкостей

Щоб вбити в собі людину, потрібно також позбутися і від слабкостей. Так, якщо ви чогось боїтеся, потрібно подолати це і забути про страх. Можна виявити незвичайну силу волі і впоратися самостійно, проте не всім це під силу, тому в окремих випадках потрібна допомога психолога.

Позбавлятися слід від всіх слабкостей, будь то кохана людина або звичка їсти шоколад вечорами. Адже саме цим і можуть скористатися люди, які захочуть заподіяти шкоду. Більш того, якщо людина дізнається, що ви любите певний сорт шоколаду, і пригостить вас плиткою, то напевно ви щось почнете до нього відчувати. А цього просто не можна допустити, тому що згодом ви можете дати слабину, яка може вам дорого коштувати.

Щоб швидше вбити в собі людину, слід прочитати ось цю статтю. У ньому розповідається про базові якості індивідуума, які роблять з нього людину. Адже вам потрібно "знати ворога в обличчя", щоб успішно боротися зі своїми слабкостями і емоціями.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!