За що можна любити?

За що можна любити?

Любов - це почуття, яке передбачає наявності в партнері якихось конкретних рис, за які його можна любити. Адже люблять просто так, незважаючи ні на що. Однак існують все-таки якості, які потрібно вміти помічати, цінувати в людях, щоб не випустити з уваги дійсно стоїть поваги і найтепліших романтичних почуттів людини.

Якості, гідні любові

  • Кохання. Зрозуміло, перше, за що можна любити людину, - це його любов до вас. Причому тут мова йде не про легку симпатії або скороминущої прихильності і не про пристрасне бажання. Любов - почуття значно глибше, постійне і доросле. Воно з`являється часто не в самому початку відносин, а лише через якийсь час, але тривати може дуже і дуже довго.
  • Дбайливість, уважність. Якщо людина демонструє прагнення допомагати вам, підтримувати у важку хвилину. Якщо його хвилюють речі, здатні доставити вам гіркоту, розчарування. Якщо він турбується про ваше самопочуття, про те, що ви їли, у що одяглися, як провели день, як вирішили проблеми. Якщо він радіє вашим успіхам, удачі. Безсумнівно, така людина вас дуже любить. Виняток становлять лише ті випадки, коли подібні емоції є награним. Але перевірити це дуже просто - завжди дивіться на вчинки людини, а не на його слова.
  • Доброта. Доброта - поняття дуже широке, його складно описати в кількох словах. Але зустрівши одного разу доброго, світлого душею людини, ви абсолютно точно розпізнаєте в ньому це дивовижне якість. Добрі люди незлобливу і незлопам`ятні, вони схильні бачити в людях спочатку хороше (а нерідко і нічого крім нього), виправдовуючи їх погані слова і вчинки. Така людина зазвичай альтруїст за своєю природою, готовий жертвувати своїми інтересами заради інших. Він здатний на щиру жалість і співчуття і, звичайно, на велику і сильну любов. А значить, і сам гідний відповідних Проте сильних почуттів.
  • Чесність і порядність, справедливість. Ще кілька дуже цінних якостей, зустріти які можна далеко не в кожному. Володарі подібних чеснот живуть дійсно по совісті. Вони дуже відповідально ставляться до своїх вчинків, слів. Ніколи не переступлять заборонену межу для того, щоб прокласти собі дорогу до бажаної мети. Це означає, що така людина ніколи не зрадить вас і завжди каже правду.
  • Характер. Кожен шукає свою половинку. І іноді так трапляється, що ви дійсно знаходите продовження себе в іншій людині. Це не означає повне дзеркальне схожість, але передбачає комфортне поєднання важливих особистісних характеристик - цінностей, поглядів на життя, інтересів, темпераментів (в тому числі і в сексуальному плані) та ін. Якщо вам зустрілася людина, гармонійно доповнює вашу персону, тонко відчуває вас, розуміє, то вам несказанно повезло. Тримайтеся за нього руками і ногами!
  • Позитивний настрій. Люди, які вміють дивитися на світ з посмішкою, незважаючи на негаразди, - це безцінне джерело оптимізму і людинолюбства. Така людина не стане мучити вас нескінченними сценами ревнощів, скандалами, заздрісними коментарями і злими плітками. Погодьтеся, вагома гідність, яке просто не може не викликати найтепліших почуттів.
  • Творча, професійна геніальність. Якщо вам не чужі нотки самовідданості, то, цілком можливо, ви готові будете полюбити людину вже просто за те, що він талановитий. Жертвуючи своєю молодістю, інтересами, мріями, любили своїх чоловіків дружини відомих письменників, композиторів, художників, акторів. Вони фактично віддали свої життя за те, щоб оберігати своїх коханих від життєвих труднощів, насущних побутових і сімейних питань.


Також вам можуть бути цікаві такі статті:

  • За що люблять дівчат
  • Що значить любити людину
  • За що любити чоловіка
  • як любити


Увага, тільки СЬОГОДНІ!