» » » Як зрозуміти свого хлопця?

Як зрозуміти свого хлопця?

Як зрозуміти свого хлопця?

Як правило, люди, яких пов`язують близькі стосунки, починають розуміти один одного з півслова і навіть деколи одночасно вимовляти одну і ту ж фразу. Але таке розуміння приходить з роками, коли союз витримує багато випробувань і закохані настільки добре знають один одного, що можуть навіть обходитися без слів у багатьох ситуаціях. Проте, при бажанні ми можемо прискорити цей процес, щоб швидше досягти максимального взаєморозуміння і гармонійних відносин з коханою людиною. У цій статті ми поговоримо про те, як зрозуміти свого хлопця і навчитися правильно трактувати його поведінку в різних життєвих ситуаціях.

Відверта розмова

Як і практично в будь-якій ситуації, для отримання найбільш чіткого уявлення про причини поведінки і способі мислення людини кращим способом є відверта розмова з ним.

Тому, щоб знати, як зрозуміти свого хлопця, вам слід вивести його на розмову і попросити дати пояснення по цікавить вас. Тільки постарайтеся не захоплюватися роллю детектива, який допитує обвинуваченого: так ви нічого не доб`єтеся, особливо - довіри до себе.

Спробуйте всіляко вселити своєму коханому, що ваш інтерес обумовлений тим, що вам дуже важливо налагодити з ним хороші стосунки. А для цього вам необхідно зрозуміти і потім, можливо, прийняти його позицію.

Така тактика допоможе вам розташувати свого хлопця до щирої розмови. У процесі бесіди стримуйте свої емоції, навіть якщо те, що він стане говорити, буде вам не до душі (адже обіцяли його зрозуміти?). У зворотному випадку наступного разу розмови по душам ви не отримаєте: хлопець буде його всіляко уникати.

Читайте між рядків

Якщо ви ставите питанням, як зрозуміти свого хлопця, крім відвертих бесід, про які було сказано вище, вам слід більше цікавитися ним. Адже на докладну розмову не завжди буває час. Та й навряд чи слід його затівати з будь-якого приводу через день.



Так що навчитеся робити правильні висновки також з поведінки хлопця. Адже якщо ви разом якийсь час, напевно ви встигли помітити деякі його звички, потреби і схильності. Вони і є найчастіше поясненням його поведінки в конкретній ситуації.

Характер людини і його вчинки багато в чому обумовлені його вихованням, життєвим досвідом і ще рядом факторів, які можна залишати без уваги. Намагайтеся бачити не тільки конкретний вчинок вашого хлопця, але і його можливі причини: це допоможе вам його зрозуміти.

Позбавтеся від стереотипів

Фразу "всі чоловіки ..." з будь-яким продовженням краще взагалі забути назавжди. Чоловіки, як і жінки, різні, і якщо один поводиться якимось конкретним чином, не слід чекати аналогічних дій від іншого в подібній ситуації.

До того ж якщо ви хочете знати, як зрозуміти свого хлопця, відмовтеся від порівнянь раз і назавжди. Якщо ви будете сприймати його виходячи зі свого минулого досвіду, напевно станете приписувати йому якості, якими він не володіє (як погані, так і хороші). Таким чином, розуміти ви будете не його, а іншу людину, з яким ви його асоціюєте. Приймайте коханого хлопця таким, яким він є.

Головне - навчитися бачити в людині індивідуальність, яку вам належить вивчити. Чи не нав`язуйте йому того, що вам хотілося б в ньому бачити, навіть якщо вам так простіше його розуміти: все одно подібна тактика в один прекрасний день призведе до розчарування, в якому ви самі будете винні. Розуміти - не означає підганяти під свої поняття. Розуміти означає приймати позицію іншої людини, навіть якщо вона розходиться з вашою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!