» » » Як стати лордом вампіром?

Як стати лордом вампіром?

Як стати Лордом Вампіром?
Як стати Лордом Вампіром?

Вампіризм в Скайріме - це хвороба, якої можна заразитися після укусу вампіра. Вона називається "сангвінарія Вампіріс". На зцілення персонажу дається 72 години. За цей час необхідно встигнути випити« Зілля зцілення хвороб »або використовувати будь-який вівтар, інакше можна стати Лордом Вампіром.

стаємо вампіром

Лордом Вампіром можна стати тільки при наявності встановленого доповнення «The Elder Scrolls V: Dawnguard». Крім нових персонажів, локацій і предметів, доповнення додає в гру лінійку квестів. Після її виконання можна перетворитися в Лорда Вампіра.

Лінійка починається з прохання якоїсь сірка проводити її додому. Добравшись з нею до замку Валкіхар (обителі вампірів), ви станете перед вибором: ставати вампіром чи ні. Якщо ви дасте згоду і приєднаєтеся до Харконнен в його нестримному прагненні знищити сонце, то зможете проводити трансформацію шляхом застосування заклинання «Vampire Lord».

Існує ще два способи перевтілення в вампіра: виконання квесту Kindred Judgement або Chasing Echoes.

Особливості Лорда Вампіра



Форма Лорда Вампіра має деякі відмінні риси, про які варто розповісти.

  1. Час перебування в образі вампіра не обмежена.
  2. Лорд Вампір вміє літати (дуже швидко) і ходити по воді (але не може в неї зануритися).
  3. Відкривається здатність «Нічний зір» незалежно від раси. Вона може бути використана скільки завгодно раз в ігрові добу, навіть під час перебування персонажа в стандартному вигляді.
  4. Лорд Вампір не відчуває перевантажень від непосильного ваги.
  5. Персонаж «в образі» буде піддаватися атакам не тільки міської варти, він також ризикує нарватися на патруль «Вартові світанку» з особливим завданням по ліквідації Лорда.
  6. Після трансформації неможливо швидко переміщатися по карті і відкривати інвентар. Та й саму карту відкрити теж не вдасться.
  7. З`являється повноцінне дерево вампірських навичок.

Тепер ви знаєте, як стати Лордом Вампіром, але перш ніж перевтілюватися, гарненько подумайтеаціі, адже у героя вистачає як плюсів, так і мінусів.

Додаткову інформацію про те, як стати Лордом Вампіром, читайте в статті Як в Скайріме стати вампіром.

Якщо ви хочете стати вампіром по-справжньому, читайте статті Як стати вампіром і Як викликати вампіра.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!