» » » Як стати перевертнем в skyrim?

Як стати перевертнем в skyrim?

Як стати перевертнем в Skyrim?

Напевно, всі, хто коли-небудь грали в Skyrim, чули про таку функції, як перевтілення в перевертня. Без сумнівів, кожен хотів випробувати це на свого героя. Отже, як стати перевертнем в skyrim? Це неважка процедура, однак, деяких зусиль вона все ж потребують. Потрібно всього-на-всього дістатися до Вайтрана. Дуже часто Вайтран буває першим містом, в який приходять нові гравці в Skyrim. Саме тут і розкажуть, як стати перевертнем.

Скайрім: як перетворитися в перевертня

Братство соратників - це саме те, що Вам потрібно. Потрібно вступити в нього і побродити по фортів і печер, також доведеться трохи дослідити Skyrim. Детальніше, як стати перевертнем, Ви можете дізнатися у одного з членів кола - Ейла - мисливиця. Вона надасть Вам можливість випити з чаші з кров`ю одного з перевтілених побратимів.

Після цього Ваш герой зможе іноді ставати волохатим чудовиськом і творити незрозумілі речі. Штрафи, які йому будуть призначатися за порушення, будуть записуватися саме на перевертня. Саме через це слід ретельно стежити за тим, щоб Вас ніхто не бачив, ні коли Ви перетворюєтеся в перевертня, ні коли Ви повертаєтеся в людську подобу.

В образі перевертня можна виділити ряд переваг: високий рівень сили, висока швидкість пересування і, звичайно, можливість безкарно здійснювати різні вбивства. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!