» » » Як купити будинок в skyrim?

Як купити будинок в skyrim?

Як купити будинок в Skyrim?

Останнім часом великої популярності набирає гра Skyrim. Багато користувачів з захопленням поринули у безмежний світ пригод. Однак незважаючи на це, деякі нюанси гри гравцям невідомі. У даній статті ми розповімо про те, як купити будинок в Skyrim.

придбання нерухомості

Гра Skyrim пропонує гравцям альтернативну можливість у вигляді придбання деяких будинків. Будь-який гравець може зробити таку покупку. При цьому слід враховувати деякі обмеження. Справа в тому, що купити будинок в Skyrim можна тільки лише в певних містах і в обмеженій кількості. При покупці будинку гравець отримує одного охоронця, а також можливість зробити поновлення цього будинку.

Для нерухомості в грі доступні такі апгрейди, як бочки, додаткові полиці для книг, шафи і гардеробні кімнати, скрині, манекени, підставки і стійки для зброї, спеціальні пристосування для поліпшення речей, а також алхімічна лабораторія.

Якщо у персонажа є чоловік, то він може зробити з цього будинку домашній магазин. Крім того, подружжя має можливість готувати обіди, а також зберігати деякі речі.

Загальна інформація про будинки в грі



Отже, придбати будинки в грі Skyrim можна в таких містах, як Віндхельм, Вінтерхолд, і Вайтран. Крім того, на продаж виставлені будинку в Солітьюде, Ріфтене і Маркарте. Вартість таких будинків може бути різна. Зазвичай ціна в цих містах буде варіюватися між 8 і 25 тисячами золотих монет. Крім того, в цих будинках доступні поліпшення. Покращуючи власну оселю, гравець також повинен платити гроші. Зазвичай вартість поліпшень будинку може коливатися від 1.8 тисяч до 11 тисяч золотих монет. Маючи кілька будинків, гравець може переселити свого чоловіка в інший будинок.

Купівля будинку здійснюється дуже просто. Для того щоб отримати таку можливість, потрібно звернутися до управителя ярла і виконати його доручення. Після цього будівля буде доступно для покупки.

Так, наприклад, щоб купити будинок в Вайтране, потрібно завершити перший пункт головної сюжетної лінії. Убивши найпершого дракона за дорученням управителя, гравець отримує можливість придбати будинок в цьому місті всього лише за 5000 золотих монет. Після вбивства монстра гравець отримує статус тана, а разом з ним і можливість придбання нерухомості.

Також в грі існують будинки, які не можна купувати, однак вони потрібні для того, щоб виконувати квести, відшукувати спеціальних неігрових персонажів, а також просто для виконання завдання. До такої нерухомості відноситься будинок Жахів і будинок Пожирача світу. Крім того, не можна купувати Згорілий і Покинутий будинку. Потрібними для квестів і недоступними для покупки також є такі будинки, як будинок Компаньйонів, Лідії, Маргет, Мерсера і Теплих вітрів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!