» » » Як стати таном?

Як стати таном?

Як стати таном?

Популярна гра Скайрім відкриваємо величезні можливості по відіграшу ролі воїна, мага або розбійника в країні, яка за атмосферою нагадує Норвегію за часів вікінгів. Багато елементів життя вікінгів були взяті з реальної історії та впроваджені в гру, щоб зробити її максимально цікавою.

Крім цього в грі також існують і ярли, які правлять шматками країни. Будь-який гравець може стати довіреною особою ярла, тобто отримати титул «Тан». Однак не кожен геймер, почавши грати в перший раз в цю гру, знає, як стати таном.

Розглянемо необхідні дії разом далі.

Як можна стати таном в Скайріме

Країна, де відбувається дія гри, розділена на кілька регіонів, в кожному з яких знаходиться своє місто, де сидить ярл. Щоб отримати титул Тана, необхідно прийти, приїхати на коні або візку в будь-який головний місто будь-якого регіону і піти прямо до ярлу. Поговоривши з ярлом, можна отримати завдання про допомогу місцевим жителям. Виконавши його, ви знову говорите з ярлом і отримуєте заповітний титул.



Більшість квестів є дуже простими, тому не складуть праці для геймера. Зазвичай ярл просить виконати якийсь цікавий квест і допомогти ще трьом жителям з їх проблемами. Квести зав`язані завжди на проблемах конкретного регіону. Це може бути незаконна торгівля скум в Ріфтене або дракон в Вайтране.

Після квесту «Громадянська війна» можливо гравцеві доведеться знову підтвердити свій титул тана в регіонах квесту.

Навіщо потрібен титул Тана

Крім того, що ви отримаєте значимий титул при дворі ярла, звання тана дає і деякі особливі переваги:

  • Після присвоєння титулу тана ярл дарує вам зачароване зброю, яке можна використовувати або продати. Зачарований абсолютно рандомно і різноманітно, тому можна перед цим зберегтися і завантажитися знову, якщо чари на зброю вас не влаштують.
  • Після отримання титулу гравець зможе вільно переміщатися по замку або будинку ярла і чіпати речі, які до цього були захищені від крадіжки.
  • Якщо у вас встановлено офіційне доповнення для будівництва будинків Hearthfire, то після отримання титулу ви зможете купити землю в регіоні і побудувати будинок. Також без доповнення можна купити собі будинок прямо в місті і облаштувати його.
  • Після отримання титулу до гравця буде прив`язаний особистий хускарл, який може при вашому бажанні виступати в якості супутника і битися на боці гравця.
  • Якщо вас заарештують за проступки в регіоні, де ви тан, то можна пред`явити варті титул і не потрапити до в`язниці. Такий трюк діє один раз і якщо штраф не перевищує 3000 золотих.

Також ви можете дізнатися багато нового з нашої статті Як стати Ярлом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!