» » » Де знайти ключі в сталкере?

Де знайти ключі в сталкере?

Де знайти ключі в Сталкере?

Гра Сталкер досить складна, тому новачок час від часу шукає відповіді на свої питання по грі. Часто це питання саме про те, як пройти той чи інший квест або де знайти певну річ в величезній території гри. Наприклад, багато геймери цікавляться, де знайти ключі від газового балона в Сталкере з квесту «Лігво кровососів».

Розглянемо це питання далі.

Де знайти ключі від газового балона

У квесті «Лігво кровососів» перед гравцем постане вибір - отруїти лігво отруйним газом з балона або піти іншим шляхом. Якщо гравець вибирає газовий балон, то його необхідно спочатку знайти. З цим допоможе персонаж Сич, який розповість за 2000 рублів, що балон знаходиться на мосту ім. Преображенського. Гравець відправляється туди і знаходить покинуту автоколону. Трохи пошукавши серед машин, можна знайти вантажівка, де буде балон, замкнений в контейнері, до якого потрібно два ключа:

  • Перший ключ знаходиться в легковику неподалік. Там же можна знайти особливі документи, які потім можна продати того ж Сичу;
  • Другий ключ гравець знайде під мостом в автомобілі марки «Нива», яка лежить на боці. Там же можна знайти документи на продаж, що окупить ваші витрати за інформацію Сича.

Після цього гравець зможе спокійно відкрити контейнер і забрати балон з отруйним газом, щоб потім застосувати його по квесту. Після застосування балон стане непотрібним і потрібно буде його викинути. Якщо ж балон не використовувати в квесті, то він все одно стане марною річчю вагою в десять кілограмів.



Крім усього іншого в машинах автоколони можна відшукати безліч схованок і корисних речей для гравця.

Ви також можете прочитати наші корисні статті по грі:

І зазирнути в наш розділ Stalker.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!