» » » Сталкер: де знайти стрілка?

Сталкер: де знайти стрілка?

Сталкер: де знайти Стрілка?

Комп`ютерна гра Stalker - одна з найбільш захоплюючих серій ігор в жанрі шутер з елементами рольових ігор. На даний момент серія включає в себе 3 частини: Тінь Чорнобиля, Чисте Небо, Поклик Прип`яті. Один з ключових персонажів у всіх частинах - Стрілець. У цій статті ми розповімо всім фанатам гри Сталкер, де знайти Стрілка.

Стрілець в Тіні Чорнобиля

В цій частині гри знайти Стрілка можна лише, виконуючи побічні квести, які вам видають NPC по ходу гри:

  1. Поспілкуйтеся з Шустрим, взявши у нього квест "Спецзадание";
  2. Допоможіть Лисицю, який знаходиться за насипом. Вилікуйте його і поставте запитання про Стрілку;
  3. Відбийте атаку бандитів на Звалищі разом із Сірим і його командою;
  4. Допоможіть Кроту бігти від солдатів. На знак подяки він покаже вам підземелля, де знаходиться схованка і дасть інформацію про Стрілку, якщо ви поставите питання;
  5. За допомогою інформації від Крота розшукайте флешку;
  6. У підземеллях Агропрома поговоріть з Доктором;
  7. Ідіть до підвалу НДІ і поруч з місцем, де накидана гора сміття, знайдіть вентиляційну трубу. Рухайтеся по ній до точки, яка відзначена на карті. Там ви виявите Стрілка.

Невловимий сталкер в Чистому Небі

Тут Стрілець вперше з`являється в Рудому лісі. Побачивши тікає сталкера, ви спробуєте його наздогнати, але потрапите в засідку. Намагатися наздогнати його марно - за сюжетом це неможливо.

Наступна ваша зустріч відбудеться в самому кінці гри, на Чорнобильській АЕС в Прип`яті. Перед вами стоятиме завдання вбити Стрілка. Після потрапляння в цю локацію положення Стрілка на карті буде пофарбовано міткою з блакитним світінням.



Для того, щоб вбити Стрілка, вам спочатку потрібно відключити його пси-захист. Вам необхідно обстрілювати його з електромагнітного рушниці. Коли Стрілець пропаде з поля зору - скористайтеся порталом-телепортом, який наблизить вас до нього. Поступово його захист буде слабшати, поки не пропаде зовсім і у вас не з`явиться можливість вбити його.

Фінальна зустріч

У частині «Поклик Прип`яті» Стрілець сам з`являється на військовій базі, в Пральнею. Він розповідає військовим, що літаки потрапили в аномалію, змістилася після чергового радіоактивного викиду. В кінці гри вам необхідно буде допомогти Стрілку евакуюватися разом з іншими. Ви можете евакуюватися з ним або залишитися для проходження побічних місій.

Читайте також статтю Де знайти інструменти в Сталкере.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!