» » » Як вбити сталкера?

Як вбити сталкера?

Як вбити сталкера?
Як вбити сталкера?

Гра Warframe є однією з найпопулярніших багатокористувацьких онлайн-ігор в Росії. У цій грі існує особливий небезпечний персонаж, якого називають Сталкером. Це опціональний бос, перемога над яким є однією з найскладніших в грі. Саме тому у багатьох гравців виникає питання, як вбити Сталкера. Ця стаття покликана допомогти гравцеві Warframe в рішенні цієї задачі.

Як знайти Сталкера

Почати варто з його пошуку, так як даний бос є по суті своїй опціональним. Тобто його не обов`язково вбивати для проходження гри. Сталкер з`являється у всіх місіях. Як правило, зустріти його можна в Башті Орокін, а також у всіх місіях режиму "Кошмар". Для того щоб зустрітися з цим персонажем, потрібно перемогти будь-якого іншого боса, бажано кілька.

Відзначимо, що шанс появи Сталкера становить всього п`ять відсотків.

тактика бою

Перемога над цим босом є досить складним завданням. Сталкер має вкрай потужну броню, при цьому його зброя пробиває абсолютно будь-яку броню і здатне завдати максимальної шкоди, убивши гравця за три-чотири удари. Однак вбити його все ж можна.

  1. Як тільки Сталкер з`явиться, відразу ж починайте тікати від нього. Даний бос часто використовує телепортацію.
  2. Під час кожного свого переміщення він завмирає на одну-дві секунди. Цей момент зручно використовувати для того, щоб атакувати Сталкера. Бажано використовувати найбільш потужна зброя.
  3. Коли Сталкер використовує димову бомбу, краще застосувати скорострільне зброю і почати стріляти вперед при цьому, якщо зможете зробити ривок.

Баги під час гри

Нерідкі випадки виникнення багів під час битви з цим босом. Сталкер може напасти на гравця і, якщо з якоїсь причини гравець буде убитий звичайним мобом, то сам Сталкер стане невразливим.



Інший поширений баг полягає знову ж в появі невразливості у Сталкера в результаті використання ним здатності поглинання.

Як правило, Сталкер не нападає на гравців, що мають ранг нижче 5. Однак бувають і такі випадки, коли гравець нижче цього рангу стикається з босом.

У всіх цих випадках рекомендується зберегти і перезавантажити гру.

Якщо ви хочете дізнатися більше про комп`ютерні ігри, ми рекомендуємо вам відвідати розділ Комп`ютерні ігри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!