» » » Як намалювати сталкера?

Як намалювати сталкера?

Як намалювати Сталкера?

«Сталкер» - відома комп`ютерна гра, що вийшла на початку XXI століття і майже відразу ж підкорила серця геймерів. Деякі з тих, хто особливо захопився сюжетом іграшки, встановлювали свої рекорди за швидкістю її проходження: 15 хвилин - ось абсолютний мінімум.

Образ головного героя - того самого Сталкера - збірний. Ім`я - абревіатура з англійських слів, які в перекладі на російську позначають: Порушники кордонів, Падальщики, Авантюристи, Вбивці, Дослідники і Розбійники, Одинаки. Саме так і виглядає справжній шукач пригод. Спробуємо зобразити героя на простому аркуші паперу. Отже, як намалювати Сталкера олівцем? Зобразимо його в бойовий позі, хто стоїть на одному коліні з автоматом в руках і тримає на прицілі чергового мутанта.

  1. Для початку позначаємо місце, де буде розташований Сталкер. Виведемо приблизний контур кордонів героя.
  2. Тепер накидаємо Шаблон тексту. Як ми вже згадали, герой тримає в руках зброю, тому шаблон повинен включати в себе і цю деталь.
  3. Світ, в якому доводиться жити Сталкеру, сповнений убивчою радіації. Вона вже трансформувала в небезпечних мутантів всіх живих істот зони. Для людини її дію згубно. Саме тому на нашого Сталкера надітий протигаз. Прорісуем його обриси на обличчі героя. Слідуйте за подальшими інструкціями, і ви дізнаєтеся, як намалювати Сталкера поетапно.
  4. Сталкеру необхідно бути якомога менш помітним. Чим краще він замаскується, тим більше шансів бути непоміченим черговим монстром. Так що на Сталкере захисний маскувальний костюм.
  5. За спиною героя - похідний рюкзак, на поясі висить портфель. Позначимо ці деталі на малюнку.
  6. Сталкер майже готовий. Залишилося тільки обвести його контури, додати тіней і невеликих реалістичних деталей: траву біля ніг, значок радіації на капюшоні, необхідні світлотіні.


Наш герой плавно перекочував з захоплюючої іграшки в двомірний фантастичний світ своїх майбутніх перемог. Тепер ви знаєте, як намалювати Сталкера, так що, додавши фантазію, зможете придумати своїм картинам захоплюючі сюжети. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!