» » » Як встановити мод повелитель зони в грі сталкер?

Як встановити мод повелитель зони в грі сталкер?

Як встановити мод Повелитель Зони в грі Сталкер?

Проходити S.T.A.L.K.E.R заново вже не настільки цікаво, а прогулятися по «Зоні» хочеться? А може не вдається впоратися з тим чи іншим завданням чесно? Тоді не залишається нічого, крім як встановити мод «Повелитель Зони», що дає гравцеві абсолютну владу над усім ігровим процесом в цій вигаданій всесвіту.

Як встановити «Повелитель Зони»: підготовка

Найпоширенішою помилкою багатьох геймерів при установці мода «Повелитель Зони» в гру S.T.A.L.K.E.R. є неправильний вибір версії збірки. Тому ще на підготовчому етапі слід упевнитися, що в назві пакету (найчастіше це архів) є номер встановленої на комп`ютері гри. Версію ж свого Сталкера можна подивитися при його запуску в лівому нижньому кутку головного меню.

Також, до того як встановити «Сталкер: Повелитель Зони» необхідно розпакувати файли з інтернету архів. Як правило, в ньому вже знаходиться папка «gamedata» з безліччю файлів і каталогів всередині. Якщо це не так, вміст слід перемістити в попередньо створену папку «gamedata».

Мод «Повелитель Зони» буде встановлюватися в кореневій каталог гри. Якщо в ньому вже є папка з назвою «gamedata», то її обов`язково потрібно видалити для уникнення конфліктів з новими файлами.

Як встановити «Повелитель Зони»: реалізація та налаштування

Кінцевий етап установки мода «Повелитель Зони» для Сталкера простий. Підготовлена папка «gamedata» просто переноситься в кореневій каталог гри.

Для зменшення ж ймовірності виникнення конфліктів і зависань, при першому запуску слід відразу зробити збереження. Після цього необхідно повністю перезавантажити гру і запустити її вже з нового сейв-файлу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!