» » » Де знайти гаус?

Де знайти гаус?

Де знайти гаус?
Де знайти гаус?

Гаусс гармата - це одне з найпотужніших видів зброї в популярній комп`ютерній грі «Сталкер». Дана зброя являє собою снайперську гвинтівку, яка використовує електромагніти для розгону кулі. Гаусс гармата має високу точність і забійний, але низькою скорострільністю (потрібно кілька секунд для накопичення енергії).

На високих рівнях гри є спеціальний квест, щоб роздобути цю зброю. Але іноді є необхідність в потужному зброю вже на самому початку. Для отримання гаус-гармати на самому початку гри є два способи: чесний і чітерскіх.

чесний спосіб



На самому початку гри ви можете знайти гаус-гармату недалеко від місця вашої появи там, де лежить труп, біля якого стоїть ялинка. Ось під цією ялинкою і можна взяти гаус-гармату і акумулятори до неї.

чітерскіх спосіб

  1. Знайдіть в провіднику таку папку: gamedata - config - gameplay.
  2. Відкрийте файл character descr general і знайдіть в ньому напис actor.
  3. Під цим написом описані всі початкові характеристики персонажа. Відшукайте рядок ak-47 і змініть її на gauss (повинно вийти wpn_gauss).
  4. Рядком нижче замість калібру 5.45 впишіть в поле gauss (ammo_gauss = 25).
  5. Число 25 означає кількість патронів. При цьому співвідношення дорівнює 1 до 20, т. Е. Якщо в рядку вказати 25, то ви отримаєте на руки 500 патронів.
  6. Якщо у вашій копії гри немає папки gamedata, то візьміть її з гри «Сталкер: Долина Шорохов». Перш ніж змінювати дані, видаліть всі папки та файли з цієї папки, крім змінюваних.

Також вас можуть зацікавити статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!