» » » Як зробити в minecraft гармату?

Як зробити в minecraft гармату?

Як зробити в Minecraft гармату?

Гармата є пристроєм, на створення якого необхідні такі матеріали, як червоний камінь і динаміт. Принцип того, як зробити в «Minecraft» гармату, схожий на створення реальної гармати. У цьому пристрої немає мобільність і обмежений кут обстрілу, тому воно зазвичай використовується як стан облоги знаряддя. Також немає сенсу використовувати гармату в одиночній грі. Можна подивитися відео - як зробити гармату в «Minecraft».

Основними принципами гармати є те, що вона використовує 2 набору ТНТ, одним з яких є заряд, який використовується з метою прискорення снаряда, так як містить дуже велику кількість динаміту, а це сприяє вибуху. Заряд необхідно помістити в рідину, щоб уникнути руйнування пристрою. Також гармата може вибухнути, якщо переплутати черговість активації наборів. Першою здійснюється активація заряду, потім - снаряда (відразу перед пострілом).

Матеріали для гармати

Для вирішення питання про те, як зробити динамітну гармату в «Minecraft», використовують камені або звичайні булижники, можна також побудувати пристрій з таких блоків, як бруд, дерево, можна взяти алмазний блок (такі більш стійкі до вибухів). Для створення «сухий гармати», що не вимагає приміщення в рідину, можна використовувати обсидіан. Але для того щоб не переробляти пристрої з обсидіану, краще для початку будувати гармати з кругляка, так би мовити, для тренування.



На деяких ресурсах є інструкції на відео - як зробити гармату в «Minecraft», і в ній говорять, що для цього потрібно. Зокрема, щоб додати пристрою функціональності, необхідно додати такі елементи, як множинні заряди, автоматичне або напівавтоматичне заряджання, боєприпаси, елементи забезпечення безпеки, блок, необхідний для посилення пострілу, що настроюється затримку пострілу, яка стане в нагоді в основному для зенітних пристроїв.

«Minecraft»: як зробити динамітну гармату

Незважаючи на назву, проста гармата є дуже потужним інструментом, перевага якого - в автоматичному займанні заряду і снаряда. Для простої гармати знадобляться матеріали:

  • Обраний твердий блок, який використовується в якості основного матеріалу;
  • Одне відро води;
  • 6 червоних дротів;
  • 2 червоних факела;
  • 4 повторювачі;
  • 1 кнопка.


Основу того, як зробити в «Minecraft» гармату, становить стовбур, тому створення знаряддя необхідно почати саме з цього елемента. З одного боку пристрою необхідно залити рідину (переважно воду), щоб уникнути вибуху. Два блоки потрібно поставити так, щоб один часом не перекрив джерело води, і другий, необхідний для кнопки. Далі потрібно поставити кнопку, на одній стороні пристрою встановити дроти, а на протилежному боці - один червоний факел і повторювачі. Наступними діями будуть установка другого блоку з червоним смолоскипом і заряд гармати. Усе! Можна стріляти.

У файлах «Minecraft» відео - як зробити гармату, розкриває механізм роботи пристрою. Спочатку підпалюється заряд при натисканні кнопки, потім спрацьовує снаряд. Вибух заряду не знищує пристрій, так як він знаходиться в рідині. Слідом відбувається вибух снаряда у мети. Для тих, хто не знає, як зробити динамітну гармату в «Minecraft» з більшою дальністю: в ланцюг затримки необхідно вставити дев`ять повторителей, затримка яких максимальна, і один повторювач, який має ступінь затримки 3/4.

Режим Creative під час проведення експерименту потребують використання обсидіану для створення пристрою, тому що під час вибуху динаміт може вискочити з води і пошкодити гармату. Потім потрібно буде витрачати багато часу на відновлення пристрою.

Тепер і ви знаєте, як зробити в «Minecraft» гармату будь-якої потужності і дальності. Бажаємо успіху в грі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!