» » » Як вбити альфа-цефал?

Як вбити альфа-цефал?

Як вбити Альфа-Цефал?
Як вбити Альфа-Цефал?

Crysis 3 - це на даний момент остання частина науково-фантастичного шутера, в якому гравцеві доводиться боротися з військовими північнокорейської армії та інопланетянами. Бій з Альфа-Цефом - головна сутичка гри, перемога в якій означає перемогу в грі. Звичайно, вбити Альфа-Цефал непросто, і тут ми не дамо вам універсального рецепту того, як це зробити, але наші рекомендації дуже допоможуть вам у цій нелегкій справі.

Як вбити Альфа-Цефал: хитрості і тактика

Отже, ви дійшли до головної сутички гри. Врахуйте, як тільки ви побачите Альфа-Цефал, ваш нанокостюм вийде з ладу через божевільного викиду енергії, проте не лякайтеся, дуже скоро він відновиться. Проте, костюм буде працювати зі збоями - у вас навряд чи вийде активувати режим додаткового захисту або маскування, а тому тактика бою така: атакував - сховався.

У битві варто використовувати саме важку зброю.

Насамперед необхідно вразити очі супротивника - їх чотири, і вони підсвічуються червоним, так що, промахнутися складно. Втративши очі, Альфа-Цеф дуже розсердиться і стане рити землю - відійдіть на безпечну відстань, поки це не припиниться.

Коли у Альфа-Цефал почнуть з`являтися відростки плазмового зброї, ви повинні якомога швидше позбуватися від них. Після знищення кожного зброї затискає пробіл, захищаючись від Альфа-Цефал.

От і все! Дотримуйтесь цих нехитрих правил, і у вас все вийде! Успіхів!

Більше про комп`ютерні ігри, тактиках перемоги, чітах і багато іншого читайте в розділі Комп`ютерні ігри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!