» » » » Як бачити один сон?

Як бачити один сон?

Як бачити один сон?

Сновидіння - це інший світ, в якому ми можемо випробувати і відчути багато з того, чого немає в реальному житті. Деякі сни настільки приємні, що їх хочеться бачити знову і знову. Але чи можливо це? Виявляється, можливо.

Як навчитися бачити один і той же сон? Найпопулярнішим способом програмування снів вважається психотехніка, яка називається «візуалізацією власного відображення». Суть цієї техніки досить проста, вона допоможе вам навчитися бачити один сон кілька разів.

візуалізіруем відображення

Перш ніж заснути, необхідно покласти поруч з подушкою маленьке дзеркало з написаною на ньому програмою сновидіння. Писати можна на поверхні дзеркала чим завгодно, починаючи від простих маркерів і закінчуючи жіночої губною помадою. Покладіть дзеркало поруч з ліжком. Потім, коли відчуєте, що починаєте засипати, необхідно вже в стані напівдрімота помістити перед собою це вже уявне дзеркало, побачити в ньому власне відображення і утримувати його протягом пари хвилин рівно до того моменту, поки ви не провалитеся в усвідомлений сон (ОС) з заданої таким чином програмою.



Далі необхідна робота з тим же самим уявним дзеркалом. Якщо ви хочете запам`ятати зміст свого сну, то потрібно в той час, поки ви будете в змозі ОС, коротко виписати його основну думку на уявному дзеркалі. Після цього, прокинувшись, потрібно відразу ж подивитися в дзеркало з написаною програмою сну. Техніка працює без збоїв, тому ви тут же згадайте власний сон у всіх подробицях і при необхідності зможете його записати.

Тепер, коли ви запам`ятали свій сон. Вам потрібно буде прочитати його кілька разів і потренуватися відтворювати його знову. Для цього знадобиться освоїти декілька технік програмованих сновидінь.

Техніки програмованих сновидінь



Всі методи програмованих сновидінь можна розділити на дві групи.

  1. Управління зануренням в сон. Під час занурення потрібно зосередитися на бажаному, а саме на тому сні, який вам сподобався. Не потрібно напружуватися, навпаки, слід розслабитися, але тримати в голові одну думку, яка вам допоможе уявити те, що ви хочете побачити уві сні. Закрийте очі і уявіть. Намагайтеся не відволікатися на сторонні думки.
  2. Управління сюжетом сну, тобто самим сновидінням. Коли ви почнете занурюватися в сон, перші миті все ввергнеться в хаос, образи будуть неясними, представлені картини будуть швидко змінюватися іншими. Але ви все одно повинні зосередитися на бажаному, нехай навіть це призведе до пробудження. Адже ви все одно зможете заснути знову.
  3. Управління моментом пробудження. Уві сні ви можете наказати собі прокинутися. Для цього вам потрібно до того, як ви почнете занурюватися в сон, тримати думку про те, що ви спите, і не забувати про це. Можна вивчити стоп-слово, яке допоможе вам прокинутися.

Варто відзначити, що з першого разу освоїти всі три техніки не вийде. Потрібно тренувати кожну окремо.

Перш ніж почати використання будь-якої з технік, первоначльно потрібно «встановити» її у власну підсвідомість. Варто розглянути даний етап на звичайному прикладі: для того, щоб комп`ютер працював, необхідна операційна система, а щоб почати її використання, вона попередньо повинна бути встановлена на жорсткий диск. Аналогічна ситуація і з техніками сновидінь, до яких звертаються, коли хочуть дізнатися, як побачити один і той же сон кілька разів.

При цьому коштувати врахувати, що запрограмувати власну підсвідомість вдасться, перебуваючи виключно в альфа-ритмі. Якщо ви хочете встановити яку-небудь техніку «програмованих сновидінь», то перш за все потрібно обов`язково увійти в альфа-ритм. Для цього треба подумки сказати собі: «За допомогою техніки« програмованих сновидінь »я зможу побачити все, що тільки побажаю». Після цього треба виконати подумки дану техніку від її початку і до кінця, уявляючи, як ви її будете використовувати. А перед тим як вийти з альфа-ритму, потрібно буде знову нагадати собі, що використовуючи цю техніку управління сном, можна побачити абсолютно все бажане.

Ось таким чином при бажанні можна бачити один і той же сон по кілька разів і відчувати щоранку позитивні емоції після того, як ви відкриєте очі. Пам`ятайте, що головне - це контроль своїх думок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!