» » » » Коли сниться один і той же сон?

Коли сниться один і той же сон?

Коли сниться один і той же сон?

Люди практично щоночі бачать сновидіння, більшість з яких відрізняються унікальним сюжетом. Однак бувають випадки, коли людині часто сниться один і той же сон. Іноді він перетворюється на справжнє мана, і людина боїться засипати, оскільки не відпочиває, а мучиться цілу ніч. Важливо розібратися в ситуації, а як це зробити, ви дізнаєтеся нижче.

Чому сниться один і той же сон?

Вчені встановили, що підсвідомість спілкується з людиною через сон. Воно дає йому знаки, підказки, але найчастіше в спотвореному вигляді, хоча і бувають виключення. У більшості випадків неможливо зрозуміти, що мається на увазі, та й сонники нерідко виявляються марні. Однак сомнологи зуміли виявити кілька причин, за якими людині може снитися один і той же сон.

Підказка підсвідомості

Найчастіше підсвідомість посилає однакові сни, тому що намагається підказати людині, як йому вчинити. Щоб сон перестав снитися, необхідно проаналізувати його сюжет і вжити заходів відповідно до підказкою. Безсумнівно, досить важко розшифрувати сновидіння, особливо коли воно здається безглуздим. Але це тільки на перший погляд. Постарайтеся протягом дня повертатися до сюжету сну, можливо, мозок сам знайде відповідь. Перед тим, як лягти спати, прокручивайте в голові сновидіння. Адже є ймовірність, що наступний сон розкриє істинний сенс попереднього.

Зацикленість на проблемі

Нерідко один і той же сон сниться людині, коли він зациклений на якусь проблему або ситуації. Причому ця історія може бути пережита в минулому, але сновидец не здатний відпустити її. Як тільки він це зробить, сон перестане його турбувати. Щоб зробити це, необхідно прийняти той факт, що вас турбує якась проблема, але в минулому ви не знайшли рішення. Тут важливо переконати себе в тому, що минуле мертве, його більше немає, і шкодувати про нього не варто. Думайте про майбутнє, живіть сьогоденням, тоді ви не будете турбуватися, і вам будуть снитися тільки позитивні сновидіння.



Нерідко сни з ідентичним сюжетом сняться людям, які пережили психологічну травму. Це відбувається тому, що вони не звільнилися від неї і сховали в своїй підсвідомості. В цьому випадку допоможе консультація психолога, який зуміє витягти страхи людини назовні і навчить боротися з ними.

Віщий сон

Всім відомо, що деякі сновидіння збуваються. У магії є повір`я, що сон, який сниться часто, є віщим. Потрібно обов`язково придивитися до нього і постаратися зрозуміти, що він віщує. Як тільки вам вдасться це зробити, даний сюжет припинить вам снитися. Якщо сновидіння цілком логічне, то слід вчинити саме так, як підказує підсвідомість. Адже воно знає краще, як уберегти вас від помилки. На перший погляд вам може здатися, що дії уві сні не мають сенсу, але є ймовірність того, що всі розкриється в майбутньому. Не упускайте момент, робіть те, що вам велить підсвідомість, можливо, згодом ви побачите сенс у всьому цьому.

Безсумнівно, досить важко скептично налаштованому людині повірити сновидіння, але потрібно більше дізнатися про світ мрій. У цьому вам допоможе наш розділ - сон.

Деякі люди, навпаки, хотіли б бачити одне й теж сновидіння щоночі, але у них це не виходить. Однак існують техніки, завдяки яким вдасться здійснити бажане. У цьому вам допоможе наша стаття - Як бачити один сон.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!