Що означає сон уві сні?

Що означає сон уві сні?

Коли людина спить, його підсвідомість систематизує інформацію, отриману за день. На основі неї воно генерує сновидіння, які часом вражають своєю ірреальністю. Так, наприклад, досить важко зрозуміти, що означає сон, в якому сновидец бачить себе сплячим. Однак таке сновидіння не є рідкістю, а відшукати відповідь на питання про те, що вона обіцяє, можна в різних сонниках.

Що означає сон уві сні за сонником Деніз Лінн?

Згідно сонником відомого тренера з саморозвитку Деніз Лінн, коли людина бачить себе сплячим уві сні, йому незабаром належить подорож. На підсвідомому рівні таке сновидіння говорить про бажання змін унаслідок застою в справах. Сновидіння гнітить ця ситуація і він намагається знайти з неї вихід, але марно.

Також є припущення, що душа людини під час сну вийшла з його тіла, і він бачить себе з боку. Крім цього, це може бути просто усвідомлене сновидіння. В цьому випадку тлумачити його не потрібно, оскільки воно нічого не віщує.

сонник майя

За сонником майя, який був складений мудрецями багато тисяч років тому, сон уві сні обіцяє зустріч з людиною, яка закохається в сплячого. Однак якщо він хоче, щоб нова любов була взаємна, він повинен з`їсти куряче серце в сирому вигляді. Якщо сновидцу привиділося, що в сновидінні йому хтось заважає спати, то незабаром він буде мучитися від безсоння і кошмарів. Але можна уникнути цієї негативної ситуації, досить буде поставити поблизу ліжка горщик, посадивши в нього кавове зернятко

Дворянський сонник Н.Грішіной



Згідно сонником психолога Н.Грішіной, який складався протягом 35 років на основі записів її предків, такий сон означає, що людину незабаром обдурять, тому не варто довіряти навіть найближчим людям. В цьому випадку вдасться уникнути негативних наслідків і розчарування. Якщо сновидец бачив себе в сновидінні сплячим, то йому належить найближчим часом дивуватися. Коли людина бачить сплячим уві сні не тільки себе, а й інших, то його підсвідомість закликає його бути пильним, оскільки далеко не всі люди в його оточенні є друзями-деякі чекають слушної нагоди, щоб нашкодити йому.

езотеричний сонник

Якщо вірити езотеричного сонником, то сон уві сні - хороший знак. Людині потрібно буде запам`ятати цей стан, оскільки в подальшому воно дозволить йому знаходити відповідь на будь-яке питання. Він зможе отримувати відповіді в зрозумілих йому образах, в результаті він навчиться передбачати майбутнє і надходити правильно. Однак не варто нікому розповідати про свою здатність, так як люди можуть позаздрити, і дар пропаде.

Сонник циганки Серафими



Згідно сонником циганки Серафими, коли людина бачить себе сплячим, то він в цей час контактує з найпотаємнішими і глибокими куточками душі. Йому потрібно запам`ятати весь сюжет сновидіння, тоді йому вдасться зрозуміти самого себе. Однак розібратися образах буває дуже важко, тому потрібно записати їх і проаналізувати: так вдасться знайти відповідь. Сторонні сонники в цьому випадку не допоможуть, тому що кожна людина індивідуальна. Також таке сновидіння допомагає зазирнути всередину себе, знайти відповіді на питання, що цікавлять, тому не варто відмахуватися від нього, вважаючи порожнім.

психоаналітичний сонник

Якщо звернутися до допомоги психоаналітичного сонника, то сон уві сні обіцяє смерть. Однак не варто засмучуватися, тому що це тільки одне з тлумачень. Найчастіше таке сновидіння говорить про сплячих аспектах особистості, які потребують пробудженні. Якщо людині приснилося, що уві сні спав не тільки він, але і всі навколишні, то його чекає особистісний ріст і емоційний підйом.

сонник Міллера

Якщо тлумачити сон уві сні за сонником відомого американського психолога Міллера, який жив в 19 столітті, то він буде мати кілька значень, які залежать від сюжету сновидіння. Так, якщо людині приснилося, що він спав на чистій білосніжній постелі, то він досягне повного взаєморозуміння з рідними. Вся ця ситуація принесе в його життя спокій і умиротворення.

Якщо ж йому наснилося, що він заснув в невідповідному місці, то його чекає хвороба. Спати біля маленької дитини - до приємних змін. Незабаром сновидец зустріне свою справжню любов, яка буде взаємна. У майбутньому він створить прекрасну сім`ю.

Якщо людині приснилося, що спить не тільки він, а й ще і багато інших людей, то йому належить завоювати довіру і розташування однієї поважної особи. Коли сновидцу привиділося, що він спить поруч з людиною, який йому неприємний, то незабаром він розчарується в коханій людині.

Якщо дівчині приснилося, що вона спить уві сні зі своїм коханим, то їй не слід поступатися йому, так як пристрасть може накрити її з головою, і вона не буде бачити нічого навколо себе. Але коли емоції вщухнуть, реальність виявиться занадто жорстокою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!