» » Як плавати батерфляєм?

Як плавати батерфляєм?

Як плавати батерфляєм?

Існує безліч різних стилів плавання. Якщо ви не знаєте, як плавати батерфляєм, то саме час навчитися цьому стилю.

Ця техніка плавання іноді називається технікою дельфіна. Вона поєднує в собі кілька особливостей: руки і ноги рухаються симетрично, а тулуб здійснює хвилеподібні рухи. Це дуже швидка техніка плавання, що дозволяє розвивати високу швидкість. Швидше можна плавати тільки кролем на грудях. Якщо ви зацікавлені прикладним плаванням, то в ньому плавання батерфляєм, або дельфіном, не використовується.

Як правильно плавати батерфляєм

Перш за все, запам`ятайте, що техніка плавання батерфляєм підрозділяється на цикли. В один такий цикл входять наступні складові:

  • Один рух руками.
  • Два рухи ногами.
  • Одне дихальне рух.

І ніколи не забувайте про те, що руки і ноги працюють паралельно. У таких техніках плавання, як кроль на грудях, наприклад, рухи рук і ніг розділені і несиметричні.



При диханні голову потрібно підняти вперед і вгору, видихають повітря під поверхнею води. Можна також видихати повітря під рукою, якщо вам так зручніше. Таким чином найчастіше видихають професійні плавці.

техніка плавання

Для того, щоб освоїти техніку плавання, необхідно, перш за все, навчитися тримати тіло правильно. Без цієї навички не вийде виконувати рухи руками і ногами належним чином. Під час плавання батерфляєм тіло розташовується паралельно поверхні води. Зверніть увагу на положення особи - воно повинно бути опущено в воду. Подниріваніе відбувається в той момент, коли руки входять в воду. Коли тіло виявляється під водою, відбувається ковзання. Згідно цій техніці плавання, тіло ковзає під поверхнею води, на відміну від деяких інших технік.

Багато хто хоче дізнатися, як навчитися плавати батерфляєм, так як ця техніка виглядає дуже ефектно. Насправді навчитися плавати батерфляєм, або дельфіном, не так вже й складно. До того ж, в такій техніці можна плавати дуже швидко. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!