» » Як навчитися дорослому плавати?

Як навчитися дорослому плавати?

Як навчитися дорослому плавати?

Якщо ви вже не дитина, але до сих пір не вмієте плавати, то це не привід засмучуватися. Адже плавати можна навчитися в будь-якому віці! Сьогодні ми поговоримо про те, як навчитися дорослому плавати.

Основна причина, по якій дорослі не навчилися плавати, - це страх потонути, страх глибини. З цим потрібно працювати. Усвідомте, що вода тримає ваше тіло. Так, тіло важче води, але в легких і в кишечнику є повітря, і завдяки цьому тіло тримається на плаву. Правильне дихання - ось запорука успіху в плаванні.

Як дорослому навчитися плавати: вправи



Виберіть відповідне місце для тренувань. Це може бути ставок, озеро, море або басейн. Глибина не повинна бути великою. Для підстраховки візьміть з собою товариша, який вміє плавати.

  • Опануйте в воді: кілька хвилин походіть, пострибайте, крокуйте, високо піднімаючи коліна і т. Д.
  • Вам потрібно навчитися занурюватися в воду з головою. Переборите свій страх - нічого страшного не станеться, адже ви стоїте ногами на дні. Тримайтеся за руки партнера або бортик басейну. Зробіть глибокий вдих, затримайте дихання і пориньте в воду з головою. Вирину. Проробіть цю вправу стільки разів, поки вас не покине відчуття паніки знаходження під водою. Ви повинні відчувати себе впевнено.
  • Присядьте під водою навпочіпки, обхопіть ноги руками і відштовхніться. Вас виштовхне наверх. Поверніться у вихідне положення і виконайте вправу кілька разів.
  • Виконайте те ж вправу, але відштовхуючись, розпряміть ноги, і постарайтеся лягти на воді, пропливши трохи вперед. Руки витягніть вперед. Можете зробити кілька гребків. Так ви пропливете пару метрів. Чи не намагайтеся підняти голову занадто високо, щоб не напитися води - м`язи плечового пояса перенапрягутся, і вам буде важко.
  • Продовжуйте тренування, намагаючись проплисти більшу відстань.

Також вам будуть корисні наші наступні статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!