» » » Як дихати під водою?

Як дихати під водою?

Як дихати під водою?

З давніх часів людини вабить товща моря: це і традиційні перлини, і легендарні скарби затонулих кораблів або просто приємні пригоди. Особливо популярний дайвінг в тропічних морях - адже там більшу частину року стоїть тепла і сонячна погода. Щоб забезпечити комфортне перебування під водою використовується гідрокостюм і акваланг, які дозволяють, як дихати під водою, так і розвивати непогану швидкість за рахунок використання ласт.

Якщо плавати на мілководді, то буде досить дихальної трубки і маски. Але, щоб кілька хвилин побути на глибині до п`яти метрів, акваланг професіоналові не потрібен, він легко обійдеться власними силами. Поки автори фантастики змагаються в пошуку відповіді на питання: як навчитися дихати під водою, нирець тренує свої легені і загартовує волю.

Насправді такі заняття дуже прості, а для досягнення успіху досить регулярно розвивати можливості організму. Зручність тренування дихання полягає в тому, що не потрібно нікуди ходити, можна лягти на диван, ліжко або підлогу і працювати над досягненням кращого результату.



Щоб збільшити час перебування без повітря під водою, потрібно дотримуватися ряду простих правил. Перш за все, це спокійний емоційний стан - чим більше Ви нервуєте, тим вище рівень споживання кисню, тим швидше буде перероблений наявний запас. Якщо не рухатися після занурення, то витрати кисню будуть ще менше. Кращий час буде при вимірі в прохолодній воді, оскільки всі параметри організму залежать від температури навколишнього середовища.

Середній результат початківця стартує з хвилини. Але і п`ять хвилин не є межею. Затримки дихання на довгий час бажано не проводити на самоті, особливо в воді. Втрата свідомості під водою ні до чого доброго не приведе.

Якщо Ви шукаєте спосіб, як довго дихати під водою, то краще скористатися аквалангом - він дозволить зосередитися на вивченні красот океану і не відволікатися на поповнення запасу повітря.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!