» » » Як побудувати будинок в скайріме?

Як побудувати будинок в скайріме?

Як побудувати будинок в Скайріме?

Нова RPG "Skyrim" від компанії Bethesda, випущена в 2011 році, вражає уяву кількістю можливостей. А з офіційними доповненнями або модами з`являються нові механіки. Так, доповнення Hearthfire дало можливість гравцям будувати свій власний будинок. А там, де будинок, там і можливість зберігати речі або завести сім`ю.

Однак, встановивши додаток на гру, більшість гравців з палаючими від нетерпіння очима не змогли так просто здійснити план. Адже щоб побудувати будинок, необхідно накопичити певну суму грошей, матеріалів і знайти потрібний квест. Без інструкції самостійно це зробити буде не так просто. Розглянемо докладніше всі етапи будівництва будинку в Скайрім.

Споруда з офіційним доповненням

Після установки доповнення гравцеві необхідно відправитися в Морфана, Данстар або Фолкріт, щоб придбати необхідну землю під майбутню садибу. Покупка обійдеться в 5000 золотих, що в грі не вважається великою сумою, якщо ви, звичайно, граєте давно.

Але перед покупкою необхідно виконати певні квести в містах, інакше пункт діалогу просто не буде працювати. Купити землю до того ж можна у всіх трьох містах, а вже після вирішити, де будувати будинок. Однак хто буде так чинити і витрачати гроші?

Після покупки з`явиться стрілка квесту, яка вкаже місцезнаходження вашої ділянки. На місці, крім того, що помилуєтеся місцевістю, ви зможете знайти необхідний верстат, креслення і матеріали для будівництва, а також книгу з інструкцією.

Як будується будинок в Скайріме



На креслярському столі можна вибрати частини будинку, які ви хочете побудувати. При цьому ресурси витрачатися не будуть. А столярний верстат дозволить втілити ваші креслення в реальність. Після завершення будівництва можна знайти всередині будинку ще один верстак, завдяки якому ви зможете зайнятися прикрасою і дизайном інтер`єру.

Для побудови всіх частин будинку знадобиться багато матеріалу, тому доведеться добре побігати і підкоп їх. А ледачі зможуть купити все на лісопилках і в магазинах. Глину і камені можна знайти, як і руду, всюди навколо будинку. Ще для повної побудови будинку і прикраси всередині знадобиться приблизно 300 шматків заліза, яке зібрати труднощів не складе, просто граючи, але також можна купити його у ковалів.



Варто уважно обмірковувати кожну частину будинку. Адже, побудувавши щось, ви не зможете скасувати рішення. Також варто подумати про внутрішнє убрання. Щось більше підійде для мага, щось для злодія, а деякі речі стануть в нагоді воїну. По суті кожен будинок буде індивідуальний. Тут можна буде побудувати і загони для тварин і город.

Після завершення будівництва ви зможете запросити прислугу, дружину, дітей і вихованців всередину, щоб наповнити садибу життям. Однак і захищати сім`ю доведеться вам же. Напади злокрисов, велетнів, бандитів та інших тварюк турбуватимуть вас час від часу. Але все-таки це зробить округу вашого будинку більш живий і атмосферної. Адже це дикий Скайрім.

Споруда будинку за допомогою модов

Як в Скайріме побудувати будинок без офіційного доповнення? Дуже просто. Ще до виходу доповнення від студії з`явилися моди від звичайних любителів гри, які зуміли домогтися практично всього того ж, що і розробники. Хоча, скоріше, це розробники запозичили ідеї.

Для початку потрібно встановити мод. Сьогодні їх величезна кількість на форумах і сервісах. Вибрати з безлічі труднощів не складе. Зазвичай це найпопулярніший мод, який має найменше багів і більше можливостей.

Наприклад, мод «Tundra Defense» дозволить побудувати будинок там, де вам захочеться. Причому різновидів будинку може бути безліч, аж до фортеці. Крім цього є можливість найняти варту і патрулі для захисту. Є також функція ворожих нальотів, яка ділиться на складності. А після загибелі ворогів можна найняти сміттярів, які зберуть весь видобуток і складуть в скрині фортеці. З цим модом ви запросто відчуєте себе ярлом невеликої фортеці.

Інший мод «BuildableHomeRUS» також дозволяє будувати будинок, але в одному мальовничому місці неподалік від покинутого в`язниці. Плюси цього мода в наявності декількох інтер`єрів і можливості будувати так, як захочеться. Мод вийшов до офіційного доповнення і тут же отримав велику популярність.

Знайти моди для спорудження будинку - не проблема, а після здійснення мрії можна завести віртуальну сім`ю, вихованців, город, домашніх корів ... і грати в симулятор фермера і домовласника, поки не набридне. Головне, тільки іноді залишати віртуальну сім`ю і відвідувати справжню.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!