» » » Майнкрафт: як зробити механічний будинок?

Майнкрафт: як зробити механічний будинок?

Майнкрафт: як зробити механічний будинок?
Майнкрафт: як зробити механічний будинок?

Стандартні будинки в Minecraft занадто прості і примітивні. Згодом гравці хочуть чогось абсолютно нового і сучасного, наприклад, механізованого житла. У цій статті ми розглянемо кілька корисних механізмів- підкажемо, як оптимізувати будинку за допомогою механічних пристроїв і ознайомимо вас з принципами їх роботи.

планування будівництва

Майнкрафт - це гра, яка допомагає розкрити архітекторський і дизайнерський таланти. У кубічної пісочниці повна свобода дій - можна реалізувати будь-які ідеї за допомогою блоків різного кольору і складу. Але, як ви знаєте, перш ніж приступити до виконання задумки, потрібно скласти план. Наприклад, такий:

  1. Створити проект будівлі (кількість поверхів, механізмів, кімнат, меблів, блоків). До слова, сама відповідна висота стін звичайного будинку - три блоки. При висоті, що дорівнює двом блокам, буде здаватися, що стеля тисне на верхівку персонажа (що не далеко від істини). Більша ж висота підходить для палаців і фортець.
  2. Звести фундамент, а потім каркас. Це необхідно для того, щоб не заплутатися в процесі будівництва.
  3. Встановити механізми.
  4. Декорувати зовнішні та внутрішні стіни.
  5. Повісити картини, розмістити меблі та інші елементи декору.

Щоб не витрачати багато часу на будівництво, можна скачати карти з уже готовими будівлями.

Як побудувати механічний будинок

У майнкрафт є маса можливостей для створення різних побутових механізмів і пасток. Щоб їх побудувати, знадобиться запастися матеріалом: факелами, червоним пилом, звичайними і липкими поршнями, важелями і т. Д.



Розповімо про найпопулярніші механізмах.

автоматичні двері

Можна встановити звичайні залізні або дерев`яні двері, які будуть відкриватися за допомогою кнопки, важеля або натискної плити. Але це занадто просто. Набагато цікавіше і гармонійніше виглядають автоматичні двері, що роз`їжджаються в сторони при наближенні гравця.

Вам знадобляться такі матеріали:

  • липкі поршні;
  • кам`яні блоки;
  • натискні плити;
  • Червона пилюка;
  • червоний факел.

Починаємо будівництво:

  1. Перше, що потрібно зробити, - це розмістити два липких поршня навпроти один одного на відстані чотирьох блоків.
  2. Потім встановити два кам`яних блоку між ними.
  3. Після цього необхідно провести ланцюг з червоного пилу під підлогою і встановити червоний факел біля поршнів.
  4. Нарешті, біля входу і виходу в будинок потрібно помістити натискні пластини.

автоматичне освітлення

Щоб автоматизувати освітлення, вам доведеться встановити датчик денного світла. Такий механізм буде автоматично включати світло в темний час доби, а в світле - вимикати. Але врахуйте, що рецепт крафта датчика містить матеріали, що видобуваються виключно в Нижньому світі.

У майнкрафт можна побудувати навіть механізований будинок, оснащений найскладнішими пристроями. Якщо вмонтувати ці механізми в фундамент і правильно розташувати поршні, то будинок буде зводитися самостійно. А самим неймовірним є те, що при видаленні будь-якого з блоків механізованого будинку пристрою самостійно його відновлюють.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!