» » » Як зробити в майнкрафт стіл?

Як зробити в майнкрафт стіл?

Як зробити в майнкрафт стіл?
Як зробити в майнкрафт стіл?

Питання декорування приміщення для проживання рано чи пізно починає хвилювати будь-якого гравця в майнкрафт. Після того як побут налагоджений: немає проблем з наявністю їжі, розполохати моторошні кріпер, і питання безпеки вже не стоїть так гостро, як на початку гри, - виникає бажання зробити своє житло більш затишним і красивим. Для цього нам і стане в нагоді стіл.

призначення столу

У стандартній зборці не існує рецепта крафта столу. Тому гравцям доводиться проявляти фантазію для його споруди. Адже такий важливий елемент інтер`єру просто незамінний в облаштуванні їдальні або робочого кабінету. Існує кілька варіантів того, як зробити в майнкрафт стіл.

Стіл з паркану і натискний пластини

Для побудови столу з перерахованих предметів необхідно поставити одну стійку забору (не стикаючись з іншими блоками, вона має вигляд палиці або ніжки), а зверху розташувати дерев`яну або кам`яну натискну пластину.

Збільшити площу поверхні столу можна, розташувавши чотири стійки забору на сусідні блоки квадратом і поставивши зверху натискні пластини. Зауважте, що в цьому випадку ніжки будуть з`єднуватися між собою. Якщо ви цього не хочете, розмістіть елементи огорожі через блок. Врахуйте, що в такому разі розмір столу буде 3 на 3 блоки.

Стіл з паркану і дерев`яної плити

Ця модель столу будується за тим же принципом, що і попередня, але в якості стілстільниці використовуються дерев`яні, кам`яні, піщанкові або інші плити. Варто відзначити, що товщина вийшла кришки столу буде дещо більшою за рахунок того, що плита становить половину блоку, а не 1/16 (як пластина).

Стіл із ступенів



Досить нетривіальним способом можна спорудити журнальний столик. Просто розмістіть два блоки (наприклад, кругляка) навпроти один одного на відстані двох блоків і, прицілившись в верхню частину кругляка, встановіть сходи. Таким чином, вони встановляться перевернутими. А, з`єднавшись між собою, утворюють стіл.

Стіл з поршня

Активоване поршень, встановлений в підлозі на глибині одного блоку, також стілвиглядає, як столик. Примітно, що його можна зробити висувним, встановивши активатор у вигляді важеля або натискної пластини неподалік. А ще можна просто розмістити червоний факел прямо під поршнем. В цьому випадку стіл буде статичним.

Стіл з модом jammy furniture

Після установки цього мода в грі з`явиться крафт різних меблів, в тому числі і столу. Вам залишається тільки вибрати підходящий матеріал і змайструвати стіл.

Якщо ви хочете зробити не тільки стіл, читайте розділ Крафт меблів і побутових предметів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!