» » » Як зробити стіл в майнкрафт?

Як зробити стіл в майнкрафт?

Як зробити стіл в майнкрафт?
Як зробити стіл в майнкрафт?

Стіл в грі майнкрафт є більшою мірою декоративним елементом, і цим предметом ви цілком можете прикрасити в своєму будинку кухню або зал. Офіційного способу виготовлення столу не існує, тому користувачі самостійно придумали кілька варіантів, як зробити стіл в майнкрафт. Зараз ми їх і розглянемо.

Як зробити стіл за допомогою натискної плити

Перший варіант виготовлення столу досить простий. Все, що необхідно, - це нажимная плита і паркан, і стіл готовий. Ви також можете використовувати ці матеріали для того, щоб зібрати стіл трохи інакше, а саме: взяти 4 натискні плити і 2 забору. В результаті вийде великий стіл.

Робимо стіл з блоків

Другий спосіб виготовлення столу трохи складніше. Для цього вам знадобляться такі матеріали, як блоки і сходинки. Досить використовувати всього два блоки. Поставивши сходинки поруч з блоком, приберіть блок і після цього поставте другу сходинку поруч. У підсумку виходить величезний масивний стіл.

Як зробити висувний стіл



В цьому варіанті ми розповімо вам, як спорудити стіл з поршня. Для цього необхідно зробити поглиблення в землі розміром в один блок і встановити в нього поршень. Якщо ви зробите ще й важіль до столу, то зможете як висувати, так і засовувати його назад, і у вас вийде повноцінний висувний стіл. Такий спосіб, до того ж, дуже економить простір.

Ось, власне, і все - на цьому варіанти виготовлення столу в майнкрафт закінчилися, але, як бачимо, зробити його зовсім не складно. Можливо, ви зможете самі придумати якийсь унікальний спосіб виготовлення столу, адже можливості гри майнкрафт практично безмежні.

Ну, а після того, як ви освоїте варіанти виготовлення столу різними способами, прочитайте нашу інструкцію Як виготовити стілець в майнкрафт. Крім того пропонуємо вам ознайомитися з інструкцією Як зачарувати речі в майнкрафт



Увага, тільки СЬОГОДНІ!