» » » Яким кольором пофарбувати будинок?

Яким кольором пофарбувати будинок?

Яким кольором пофарбувати будинок?

Вітаю! Ваш новий будинок побудований і чекає своїх господарів. Мимоволі виникає питання, яким кольором пофарбувати будинок. Завдання ускладнюється тим, що сьогодні на прилавках можна знайти величезну кількість різних відтінків фарби. Давайте розберемося, в який колір пофарбувати будинок, щоб він радував вас і оточуючих. Чи варто орієнтуватися тільки на власні переваги або все-таки є якісь правила, від яких не варто відхилятися.

Не варто себе обмежувати на виборі одного кольору, при фарбуванні будинку, не бійтеся використовувати два-три відтінки кольору. Вдало підібране поєднання кольорів допоможе вам заховати архітектурні недоліки і більш явно виявити особливості будинку. Але не будемо забувати, що невдало підібрані колірні відтінки, можуть зробити все з точністю навпаки.

Враховуйте природний ландшафт. Якщо будинок знаходиться в зеленому лісі, то підбирайте колір таким чином, щоб він гармоніював з лісом. Наприклад, буде радувати око поєднання зеленого і білого, або інших світлих тонів. Правда у білого кольору є свої нюанси, якщо ваш будинок незвичайної структури, білий колір його кілька спростить.



Якщо ж навколо споруди простір, немає великої кількості інших будинків, ліс не набридає своєю соковитою зеленню, то тут вашої фантазії буде де розвернутися. В такому випадку ви зможете зробити ваш будинок яскравим, сміливим. Так як ні що не буде вам в цьому заважати.

Зовсім інший випадок якщо ваш будинок знаходиться в оточенні великої кількості сусідніх будинків. Яким кольором пофарбувати будинок в такому випадку, не важко здогадатися. Підбирайте відтінок таким чином, щоб він гармоніював з вашими сусідами і вписувався в загальну гамму населеного пункту. Хоча якщо ви любите бути у всіх на виду, то можете виділитися і пофарбувати будинок у своїй колірній гамі. Але пам`ятайте, що не всі оцінять такий крок, також ви ризикуєте порушити цілісну картину населеного пункту.

Сподіваюся, ці нехитрі поради допоможуть вам вибрати кольору для побудови вашого будинку. При виборі кольору не забувайте головне, це ваш будинок і в першу чергу він повинен радувати вас. Щоб, приїжджаючи до себе додому, тільки побачивши його здалеку, ви вже розуміли, що цей будинок викликає у вас позитивні емоції і сюди ви завжди приходите з радістю. Ви можете подивитися приклади. Не визначилися яким кольором пофарбувати будинок? Фото в інтернеті вам допоможуть!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!