» » » Який фільм порадите?

Який фільм порадите?

Який фільм порадите?

Як приємно прийти додому, після робочого дня, і просто звалити на диван і подивитися хороше кіно. Але як визначитися яке кіно подивитися? Витрачати час на бездарний фільм не хочеться. Тоді починається допит друзів: який фільм порадите подивитися? Який фільм класний?

Існує багато різних рейтингів, які відразу ж допоможуть визначитися вам з гідним варіантом для перегляду. Такі рейтинги показують популярну тематику фільмів, жанри і оригінальність постановки всієї кінострічки. Такі таблиці популярності створюються самими глядачами, які вже переглянули фільм, а також критиками, які вже розсудили всі перші місця. Який фільм порадите подивитися? Запитайте ви, представляємо вашій увазі.



Перелік популярних фільмів

  1. "Джанго Звільнений". Тут поєдналося кілька популярних жанрів: драма, комедія, вестерн, пригоди. Сюжет побудований на тому, що мисливець за головами промишляє відстрілом одних з найнебезпечніших злочинців на Дикому Заході. Така робота непроста, тому без допомоги тут ніяк. Але як же знайти хорошого помічника, а ще й недорогого? Раб, який втік, з ім`ям Джанго - це відмінна кандидатура, але у нього ж і свої мотиви.
  2. "Хоббіт: Неочікувана подорож". В даному шедеврі поєдналися жанри: фентезі і пригоди. Цей фільм розповідає про те, як Більбо Беггінс брав участь в грандіозному поході, у якого є певна мета - забрати у дракона Смауг королівство гномів. Тринадцять гномів, Більбо і унікальний чарівник Гендальф Сірий, а також Торін Дубощіт відправляються через Дикий Край. Що ж їх там чекає?
  3. "Темний лицар: Відродження легенди". Відмінна фантастика з елементами бойовика постане перед вашими очима. Вісім років тому Бетмен повернувся під прикриття ночі, і став втікачем, а не великим героєм. Він пожертвував усім, коли взяв на себе смерть прокурора. Але ось новий ворог Бетмена, Бейн, змусив своєю поведінкою вийти героя з темряви. На допомогу великому герою приходити загадкова Жінка-Кішка, яка допоможе впоратися з негараздами.
  4. "Знедолені". Якщо ви хочете подивитися відмінний мюзикл, то цей шедевр для вас. Всі дії розвиваються в позаминулому столітті, де каторжник Жан Вальжан починає свої довгі і захоплюючі пригоди заради прекрасної дівчини.
  5. "Месники". Відмінна фантастика, дивовижна фентезі та емоційний бойовик - це те, що можна сказати про цей фільм. Локі, який доводиться Торну зведеним братом, вирішив повернутися і не один. Тут можуть врятувати все людство тільки герої. Щоб відбитися атаку, зібрали найзавзятіших поборників добра і справедливості. Війну з загарбником буде вести Капітан Америки, Залізний Людина, Неймовірний Халк, Тор, Соколине Око і Чорна Вдова.
  6. "Вартові легенд" - відмінний мультфільм для всієї родини. У цій картині ви зустрінете і Кролика, і Зубну Фею, і Пісочного Людини, і Крижаного Джека, а також милого Северяніна.

Порадьте який-небудь фільм? - Тепер дане питання не буде задаватися вами направо і наліво. Подивившись ці шість шедеврів кінематографа 2012 року, ви точно залишитеся задоволені!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!