» » » Як замовити фільм?

Як замовити фільм?

Як замовити фільм?

Тепер для того, щоб насолодитися переглядом улюбленого кіно, не потрібно купувати стопки дисків або квитки в кіно. Досить використовувати сервіс Триколор ТВ. Вам будуть запропоновані чотири кінозали по одному на кожному телеканалі. Окремий кінозал транслює картини певного жанру:

  1. Мелодрама, драма, історичний фільм, детектив
  2. Кіно для дітей, комедія
  3. Фантастика і бойовик
  4. Триллер, жахи, артхаус

Перевагою даної послуги є той факт, що під час перегляду вас не буде діставати реклама, на відміну від звичайного телебачення. Щотижня змінюється репертуар кінотеатрів. Кожен фільм має індивідуальну ціну, і тільки абонент Триколор ТВ може насолодитися кінофільмами кращої якості.

Найбільш популярне питання серед абонентів Триколор ТВ - як замовити фільм.

Для того, щоб замовити фільм, необхідно додати в свій список телеканалів канали Триколор ТВ. Натисніть на ПДУ приймача кнопку меню. У списку команд виберіть «Пошук каналів», і, слідуючи підказкам системи, поновіть список телеканалів. Тепер всі чотири кінозалу вам доступні. Для того, щоб замовити фільм на Триколор ТВ необхідно виконати ряд нескладних дій.

перевіряємо баланс



Здійсніть перевірку особового рахунку абонента. У разі, якщо на рахунку немає необхідної суми, поповните баланс. Цю процедуру можна виконати в платіжних терміналах або салоні зв`язку. Дізнатися про кількість коштів на особистому рахунку можна за допомогою телефону. Оператори компанії приймаю дзвінки щодня з десятої ранку і до восьмої вечора. Дзвонити потрібно на номер 8 (812) 3323-498. Дзвінок платний і його вартість залежить від міжміського тарифу. Також інформацію про баланс можна отримати на офіційному сайті компанії, зайшовши в особистий кабінет.

замовляємо фільм

Для того, щоб здійснити замовлення певної кінострічки, вам потрібно надіслати смс з вашого мобільного телефону на номер 1083. Повідомлення повинно містити наступний текст: ТК Кіно (або TK Kino), потім повинен бути вказаний ідентифікаційний номер вашого приймача, і, нарешті, номер залу , де буде йти обраний вами фільм.

Врахуйте, що кожне позначення повинно бути розділене пробілами. Тобто, наприклад ви вирішили подивитися який-небудь фільм жахів, який транслюється в 4 залі, і припустимо, що ваш приймач має номер 0123456789. Значить, вам потрібно послати повідомлення з текстом: ТК Кіно 0123456789 4. Ціна за саме повідомлення зазвичай не буває більше трьох рублів, але якщо ви не впевнені, можна уточнити цю інформацію у оператора зв`язку. Після відправки смс з особистого рахунку в мережі Триколор ТВ спишеться необхідна сума, і ви отримуєте доступ до вашого кінозалу до закінчення ефірних діб. Якщо на рахунку не вистачає необхідної суми, ви отримаєте повідомлення про це по смс. Тобто вам потрібно поповнити рахунок, і повторити процедуру замовлення. З моменту зняття коштів з рахунку до моменту отримання доступу до каналу проходить не більше години, і це потрібно враховувати, щоб не пропустити фільм. Здійснення замовлення можливо лише в проміжку між 5: 00-2: 00.

Не забудьте, що після оформлення замовлення, потрібно залишити систему включеною або в режимі stand-by, інакше пройде більш тривалий проміжок часу до відкриття доступу до кінозалу. Тепер ви знаєте, як замовити фільм.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!