» » » Як підключити канали триколор?

Як підключити канали триколор?

Як підключити канали Триколор?
Як підключити канали Триколор?

Компанія Триколор відома сьогодні завдяки своєму супутниковому телебаченню. Таке телебачення відмінно підходить для тих, хто перебуває поза містом і не має ніяких інших варіантів крім супутникового телебачення. Однак щоб встановити Триколор телебачення самостійно, необхідно зробити безліч дій від установки супутникової тарілки до налаштування телеканалів. Чи не багато власників супутникового телебачення знають, як підключити канали Триколор. Тому давайте розглянемо це питання докладніше.

Як підключити телеканали Триколор самостійно

підключення ресивера

Перш ніж налаштовувати телеканали Триколор, необхідно відшукати супутник, а потім скинути настройки ресивера до заводських, щоб очистити список непотрібних кодованих каналів. Це варто робити тільки в тому випадку, якщо при включенні Триколор виявиться, що в списку телеканалів безліч непотрібних кодованих каналів. Для цього необхідно зайти в меню ресивера і пройти по шляху «Налаштування - заводські установки». Потім натискаємо червону кнопку внизу «Скидання налаштувань». Щоб зайти в налаштування, необхідно ввести пін-код, який вказаний в документації. За замовчуванням звичайно пін-кодом є чотири нулі.

Налаштування каналів

Сама настройка телеканалів Триколор відбувається в автоматичному і ручному режимі. Автоматично визначаються канали за замовчуванням, але при цьому висвічуються не всі телеканали. Всього зазвичай визначається 32 каналу за замовчуванням. Решту ми маємо відшукати в ручному режимі самостійно. Для цього проходимо по шляху «Меню - Настройки - Ручний пошук». У параметрах змінюємо тільки швидкість потоку, поляризацію і частоту з даного списку:

  • Частота: 12226, поляризація: Ліва (L), швидкість потоку: 27500.
  • Частота: 11727, поляризація: Ліва (L), швидкість потоку: 27500. Необхідно також в додаткових настройках помітити пункт «Пропуск кодованих».
  • Частота: 12303, поляризація: Права (R), швидкість потоку: 27500.
  • Частота: 12174, поляризація: Ліва (L), швидкість потоку: 04340.


Таким чином можна відшукати безліч каналів, які не визначились автоматично. Після цього виходимо з меню і перевіряємо всі телеканали, які були знайдені. Якщо канали не відрізняються гарною якістю, то можливо справа в тому, що тарілка погано ловить супутник. Тоді варто переналаштувати тарілку і знайти кращий сигнал супутника.

Також ви можете прочитати наші статті на близьку тему:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!